V, ens tornen a envair els llangardaixos

Per si un cas, d’aquelles coses que passen, esteu per Madrid, no us espanteu si veieu alienígenes reptilians pel carrer, metro o comprant en comerços. El motiu és una curiosa promoció de marketing. Avui es posa a la venda per primera vegada i de forma integra , la sèrie “V” en DVD. Justament ara, que ja s’ha confirmat una continuació a pantalla gran. La promoció com deia es d’escampar pel centre de Madrid a figurants caracteritzats com a “visitants”, maquillats meitat llangardaix meitat humans, durant tot el matí. Al final tots els “visitants” es trobaran a les 12:00 al FNAC de Callao. Allí, a la sala Cine Forum, també hi haurà bastants activitats, projeccions dels episodis més destacats de la sèrie. La gent podrà anar disfressada de visitants i allí maquilladors especialitzats els transformaran en visitants.
També hi haurà concursos, en alguns centres de la cadena Media Markt i en alguns centres del Corte Inglés, on si tens molts coneixements de la sèrie es podran guanyar packs complets de la sèrie,rellotges, gorres i camisetes.



1 opinions:

Anònim ha dit...

¡¡Por fin!! Aunque la volví a ver hace poco gracias a la muleja (juas juas), tenía ganas de que saliese en España de una vez...
Compra segura.

Joder, que tiempos... es que me da la impresión de que tengo 30 años... ¡coño! si dentro de dos días los tengo... xDDD

Related Posts with Thumbnails