Internado versus Hospital Central

Aquesta nit torna el internado, la producció de Globomedia, amb els nous episodis de la tercera temporada, aquesta setmana si, no com la setmana passada amb el nyap de la pel·lícula i que no ens va aportar res que no sapiguessim. Apart de continuar les múltiples trames obertes de les temporades anteriors, aquesta edició té noves cares, per un costat Mariona Ribas, actriu de Gominolas i aquí a Catalunya més coneguda com la Marta del Cor de la Ciutat, interpreta a Nora, la nova professora d’història, però que en realitat és una infiltrada de la misteriosa organització a la que pertany Fermin.
Aquesta nova temporada ens diuen que el paper de Marta Torné, Maria, tindrà més protagonisme, que la enemistat de Marcos e Ivan anirà minvant, i coneixerem la part més amagada de Hector i com sempre ens mantindran enganxats al sofà, sense temps ni d’anar al WC.
Per altra banda a la mateixa hora, a Telecinco, torna una nova temporada de Hospital Central, la 15. Aquesta temporada diu adéu al personatge que interpreta Jordi Rebellón (Dr Vilches) e incorpora cinc noves cares, Fran Perea, Juana Acosta, Pedro Casablanc, Maria Vazquez i David Andrade. A demés aquesta temporada tindrà aparicions VIP esporàdiques en alguns episodis, una ja la vaig comentar al blog, Ana Obregon fent de biòloga, Maria Barranco, Maria Luisa Merlo i Mariola Fuentes.
La veritat sigui dita, veure especialment a Fran Perea de metge i Ana obregon de biòloga, es que ja em predisposa a no veure aquesta sèrie, no me’ls crec. Així que avui em quedaré veient el Internado.

1 opinions:

Anònim ha dit...

Aquí parlen del teu bloc...

Related Posts with Thumbnails