OPERACION TRIUNFO 2008


Ja hem vist aquests últims dies en els castings, que Operación Triunfo estava molt a propet, doncs ja està aquí, aquesta nit a les 22:15 s’estrena la nova edició del concurs, traslladant els programes/realities/concursos de la nit del dijous al dimarts. Encara que a les 21:30, hi haurà un especial “OT: Pruebas de ingreso”, on coneixerem els 18 aspirants a entrar a la Acadèmia. Durant la primera gala, s’eliminaran a 2 concursants, i així quedaran els 16 que entraran a la Acadèmia.
El programa torna renovat, per un costat el plató, és un plató de 1600 metres quadrats, 50000 watts de so, 700.000 watts de llum i atenció a la dada, més de 1400 persones de públic. A més han ampliat la sala d’assajos, els box de treball, les zones de descans i el menjador.
El jurat de la edició són el polèmic Risto Mejide, Noemí Galera, Javier Llano i Coco Comin. I el director de l’Acadèmia es Angel Llàcer, que després de la Gala presenta “La Acadèmia en directo”
Com sol passar en aquestes gales, hi ha una actuació amb cantant famós, en aquesta primera edició veurem i sentirem, la Mónica Naranjo, que casualment està promocionant el seu nou disc “Taràntula”
A part de vuere les gales i els resums a Telecinco, Operación Triunfo serà molt present en la programació del canal de TDT Telecinco 2, per altra banda les principals plataformes de cable i satèl·lit, ONO, Imagenio i Canal Satelite, oferiran la senyal 24 hores, igualment que les operadores de telefonia movil Movistar, Orange i Vodafone. A demés www.telecinco.es/operaciontriunfo oferirà amplia informació del concurs.

3 opinions:

Anònim ha dit...

Lo siento, Pep. Pero es que soy anti-operacióntriunfo. :)

Anònim ha dit...

a mi tampoc m'agrada OT, però entenc que és una noticia destacada del dia. I vulguem o no, provoca que tothom en parli, per a be o per a mal, igual que el blog.
Per cert... Pep.. que passara amb el blog? vaig sentir per radio que hi haurà un canvi.

Anònim ha dit...

No, no. Si también me parece una noticia destacada y tiene que ponerla, si. No estoy criticando a Pep... ¡Estoy criticando a Operación Triunfo! xD
Que conste en acta :)

Related Posts with Thumbnails