CAIGA QUIEN CAIGA, A LA NIT DELS DILLUNS

"Caiga Quien Caiga" canvia d’horari i es canvia a la nit dels dilluns apartir d’avui.
Aixi doncs, aquesta nit podrem veure com el programa ha estat testimoni directe de la victòria d'Obama als Estats Units, mostrarà una versió particular des de l'Estat d'Illinois sobre el pensament que els ciutadans tenen del seu nou president.

Juanra va assistir a la festa demòcrata a Grant Park i va ser testimoni de la nit electoral i del discurs del vencedor. El reporter de negre va realitzar connexions en directe amb Toni Garrido que va estar a la festa de la Casa d'Amèrica i en el Cercle de Belles Arts a Madrid, on va viure el moment amb la ministra Magdalena Álvarez, el president del Congrés José Bono, l'actor Juan Diego o el director de cinema José Luis Cuerda.

El programa investigarà aquesta setmana si els espanyols saben on pararan els seus impostos i Maldo sortirà al carrer perquè els ciutadans li expliquin on volen que aquests siguin destinats. A més, "CQC" ha construït un ninot de Solbes que els transeünts li deixin els seus missatges i li demanin on no volen que vagin a parar els seus impostos. Maldo portarà el ninot al Ministeri d'Economia per si a Solbes li interessa saber quina és l'opinió dels espanyols.

"CQC" denúncia aquesta setmana a la secció "Proteste ya! " el tancament de desenes d'estacions de trens a Galícia amb motiu del nou traçat de l'AVE. La reportera Esti s'ha desplaçat fins a alguns dels pobles on en els últims mesos s'ha reduït i fins i tot ha desaparegut el servei de trens de rodalies de les seves estacions.

Related Posts with Thumbnails