GENERACIÓN D.F (Después de Franco)


El sexe, les discussions de parella, les infidelitats, el matrimoni o els fills, són els temes de 'Generación d.F', la nova sèrie sobre treintañeros que Antena 3 estrena avui, a partir de les 22.45 hores, just després de 'Física o Química'.

La ficció descriu, des de l'humor, a través de diversos personatges, com i quins són els problemes quotidians de la generació nascuda els setanta. Pablo Puyol, Ana Ruiz o María Jurado són alguns dels protagonistes de la sèrie."Generación d.F" és la primera sèrie espanyola feta pel late night perquè és una sèrie que aposta per continguts innovadors i reals.En principi, el tòpic descriu aquesta generació com a gent sense complexos, educada al liberal món de la democràcia, progressista i solidària.

La realitat quotidiana demostra, tanmateix, que darrere d'aquesta façana sobreviuen els 'tics' tradicionals més conservadors. 'Generación d.F' reflecteix la diferència entre el que diuen i el que realment fan tots aquests personatges que tenen en comú una edat compresa entre els 30 i els 40 anys. Tot, explicat des d'un punt de vista còmic.Cada capítol respon a un tema monogràfic molt concret i compta, al seu torn, amb trames autoconclusives.

Els personatges, tanmateix, tindran una continuïtat i evolució al llarg dels capítols. Els protagonistes de 'Generación d.F' pertanyen a cercles socials molt diferents i, tanmateix, tots guarden una connexió: companys de feina, familiars o veïns, pel que les seves vides es creuen en algun moment.

Pablo Puyol és un dels protagonistes que conformen l'elenc d'actors de 'Generación d.F'. L'actor malagueny interpreta Pelayo, vicepresident d'una multinacional. "El meu personatge és un pijo, un tipus que l'ha tingut tot, la seva família ha tingut diners. Pelayo ha estudiat molt, té carrera i masters, però sempre aprofitant-se dels estudiosos, copiant. A més, Pelayo és un buscavides, es lliga a la filla del seu cap perquè el seu pare li tingui tracte de favor. Ell només vol l'èxit i diners.

Una altra de les protagonistes és María Jurado, que interpreta Mireia, la xicota de Pelayo. "El meu personatge és un nen bé, que no treballa, ni estudia i que les seves màximes aficions són l'hípica, organitzar festes i anar a la perruqueria".

La resta de personatges que protagonitzen la ficció espanyola són: els nuvis "modernetes" Andrés (Antonio Muñoz de Mesa) i Mar (Marta Nét); un format per Mónica (Susana Rubio) i Carlos (César Camino); els friquis Álex (Salvador Reina Chuqui) i David (Diego París); la seva cosina és Alicia (Ana Ruiz, coneguda pel seu paper de Sofia en 'Camera Café'); els germans Álvaro (Rafael Reaño) i Paula (Marta Hazas); la parella gai formada per Cristian (Kike Guaza) i Pedro (Pablo Paz); els separats Nuri (Natalia Mateo) i Sergio (José Troncoso); i la rara Palmira (Palmira Ferrer).



Related Posts with Thumbnails