13 MIEDOS

CUATRO estrena aquesta nit una sèrie pels amants del gènere de terror i suspens. '13 miedos' són 13 relats curts amb firmes diferents, però totes tenen en comú que ens mostren la por per si mateixa.Història a història, podrem explorar en cada episodi una por en particular, ja sigui a través d'un esdeveniment paranormal o simplement un esdeveniment de la vida quotidiana.

Cada capítol de “13 miedos” és una història independent que, al llarg de la trama, sorprèn i angoixa en tocar temes sobrenaturals o relacionats amb qüestions inexplicables per la ciència. “13 miedos” està dissenyada per a tots aquells que es diverteixen amb el suspens i el terror.

“13 miedos” part de la idea d'una sèrie original produïda els vuitanta a Mèxic. Es va dir “Hora Marcada” i va aconseguir reunir els professionals del cinema més destacats del moment, talents de la talla d'Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Emmanuel Lubezki i Carlos Marcovich. A “13 miedos” es recupera la idea i s'han escollit destacats professionals per crear 13 històries de mitja hora molt diferents però amb un mateix fil conductor: la por.Terror, suspens, angoixa, tensió, sorpreses i pors seran alguns dels sentiments que atraparan i captivaran l'espectador de principi a final. Històries que exploren pors que viuen en el subconscient de cada un de nosaltres.

Un home disposat a sacrificar-lo tot amb tal de recuperar la seva esposa morta; un treballador amb una inexplicable por de la foscor que descobreix entre les ombres la raó del seu temor, estranyes desaparicions en una bodega; una família que acaba de mudar-se a una casa que pot arruïnar-los la seva felicitat; una dona amb greus problemes de claustrofòbia; una història de gelosia que pot tenir un final desastrós; un home la por del qual a la solitud li ha portat a actuar al límit de la bogeria... són algunes de les 13 pors que oferirà Cuatro.

1 opinions:

Mavado ha dit...

No tiene mala pinta... además, la portada está muy bien. También puede ser que ya estuviese harto de verle la cara al Lobato. :P xD

Related Posts with Thumbnails