CONFIRMAT. ANTONIO LOBATO A LA SEXTA


Aquest diumenge, Telecinco emetrà l’última cursa de la temporada de Formula 1, però no només de la temporada, ja que a a partir de la temporada que ve, és La Sexta, la cadena que s’ha fet amb els drets per emetre aquest esdeveniment.

Però no només La Sexta ha aconseguit els drets de les curses si no que ha aconseguit fitxar al presentador que ha tingut Telecinco en els últims anys. Antonio Lobato ha firmat un contracte amb aquesta cadena després de rebutjar les ofertesque ha rebut de Telecinco per evitar la seva marxa al canal de la competència.

Lobato es va donar ahir de baixa a la cadena de Mediaset junt amb l'equip amb el qual ve realitzant les retransmissions de la Fórmula 1, encara que aquest diumenge retransmetrà, com ve sent habitual durant les últimes quatre temporades, el GP del Brasil. Amb ell marxen a La Sexta quatre persones més que integren el seu nucli dur.

Des de Telecinco han confirmat la sortida de Lobato de la cadena i diuen entendre-la perquè "ha de vetllar pels seus interessos professionals, ja que Telecinco no té en aquests moments un esdeveniment esportiu que compleixi les seves expectatives". Encara que estic segur, que no els hi ha sentat gairebé, i més tenint en compte la guerra oberta que hi ha entre les dues cadenes.

Fa amb prou feines dues setmanes es va conèixer l'interès de La Sexta per fitxar qui s'ha convertit en l'alter ego de Fernando Alonso. Lobato es troba actualment viatjant al Brasil on aquest diumenge se celebra l'última cursa del Mundial.Lobato, tal com relatava fa un parell de setmanes a la seva pàgina personal, veurà "fet realitat" el seu somni de tota la vida de seguir en el Mundial de Fórmula 1".

2 opinions:

Mavado ha dit...

Era de esperar. Aquí en el trabajo lo hemos comentado varias veces...
No veíamos a Andrés Montes con la Fórmula 1... ¡Jugón!

Anònim ha dit...

ara s'hauran de menjar allo de "El calvo de Telecinco" que deien al SLQH i passara a ser "el simpatico rapado de la sexta"

Related Posts with Thumbnails