SALVADOS AQUESTA NIT.

Lula da Silva, Josep Lluís Carod Rovira i La Oreja de Van Gogh són els protagonistes del lliurament d'aquesta setmana de Salvados, que laSexta emet a les 21.50 hores.
El president del Brasil, Lula da Silva, parlarà en exclusiva amb el Follonero. Aprofitant que passava per Toledo per recollir un premi, rebrà les seves felicitacions telefònicament. Quina tàctica utilitzarà Jordi Évole perquè contesti a la seva trucada? Per qui es farà passar per poder parlar amb ell? I, el més important: es farà entendre com si no té ni idea de portuguès?
El Follonero es converteix en xofer per un dia del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira. Com reaccionarà quan li posi el " Que viva Espanya! " de Manolo Escobar? Saltarà del cotxe en marxa? Évole haurà tingut la precaució de llançar-li el tancament centralitzat?



Els membres de La Oreja de Van Gogh seran els protagonistes de l'"Entrevista en profunditat. " Amb quines preguntes els sorprendrà el Follonero? Els donarà temps a dir alguna cosa? Ho diran cantant?
Posats a felicitar el personal, Évole també li donarà l'enhorabona al Director General a Espanya de Google, Javier Rodríguez Zapatero (res a veure amb el president), després de rebre el Premi Príncep d'Astúries de la Comunicació. A part d'esbrinar si és família del president del Govern, li demanarà que resolgui alguns dels seus dubtes sobre el famós cercador, com a: què passa si poses "Google" en el Google? Explota Internet?
Dos nous infiltrats s'incorporen a "Salvados": Miki i Jesús. Són joves, macos i estan... "Enamoradísims". Aquesta setmana, el Follonero els reptarà que declarin el seu amor en públic en un acte del PSOE. Com el prendran els militants socialistes? Demostraran ser tan liberals com se suposa per la seva ideologia o manifestaran alguna objecció?
El col·laborador amb més visió de futur del programa, el Mag Félix, torna a "Salvados". Amb l'ajuda del seu pèndol i les seves energies, donarà resposta, en primícia, a les dues preguntes que més inquieten en aquest moment els fanàtics de l'automobilisme: quin pilot guanyarà el Mundial de Fórmula 1 i, sobretot Antonio Lobato, àlies "el calb de Telecinco", retransmetrà les curses a laSexta l'any que ve?
Finalment, a la secció "no está pasando", en la que un voluntariós reporter busca la notícia on no n'hi ha, es deixarà caure per un parc en el qual, encara que els seus usuaris encara no s'han adonat, hi ha una greu crisi bancària.

Related Posts with Thumbnails