2 PROGRAMES DIUEN ADEU A CUATRO

Aquesta setmana està resultant ser una setmana negra per la cadena “Cuatro”. Ha decidit retirar 2 programes. Per un costat el reality “circus” i per l’altra “Visto y oido”
Circus va néixer com un programa diari de dilluns a divendres, després de veure que no funcionava van decidir passar al dissabte a la nit, i tampoc ha funcionat.
Així doncs el dissabte a les 00.15 es farà la final per a escollir al guanyador de la beca en una escola de circ, posant fi al programa amb prou feines un mes després de la seva estrena.

Circus pretenia ser la continuació de l'èxit de Fama, repetint bona part de la seva fórmula, però no ha calat en l'audiència. La temàtica circense no sembla la més indicada per a un reality, que, encara que nou, aviat deixa de despertar la curiositat de l'espectador, el mateix que els circs que van a les ciutats cada dia tenen menys audiència i està més enfocada al públic infantil. A part, es comenta que els professors han estat poc mediàtics.
Visto i oido, acabarà un dia abans, demà divendres. Aquest magazine presentat per Raquel Sánchez i Joaquín Prat Jr. Això si, si arriba divendres, i no han pensat que poden fer la setmana que ve, durarà una setmana més. Es tracta d'una decisió de mutu acord entre la cadena i la productora Notro TV, després dels seus pobres resultats d'audiència (461.000 espectadors i 5,1% de share de mitjana).
Cuatro s’està replantejant d’aprofitar el èxit Pekín Express per situar-lo a la franja horària de Visto i Oido, a diari, decisió complicada que podria espatllar l'única estrena decent de la cadena. Ja que està grabada i editada en un format resum setmanal, fer això, implicaria tornar a editar i corrent el perill de ser molt més pesat.

Amb "Visto y Oido" es pretenia fins i tot millorar la xifra d'audiència de Channel núm. 4 (5,7% de share), i fins i tot ha estat inferior a la mateixa.Sobre el destí dels presentadors, se sap que Cristina Lasvignes, líder dels reporters del programa s'incorpora al futur magazine “Tal cual lo contamos” d'Antena 3. Sobre Raquel Sánchez segurament acabi en qualsevol altre programa de la cadena, ja que ja ha participat en alguns.

1 opinions:

Anònim ha dit...

Alerta, la Reusosfera ha canviat a Blogs del Camp:

http://blogs.del.camp.googlepages.com/

Related Posts with Thumbnails