90210


Ja fa unes setmanes, vaig repassar les sèries que s’estrenaven als Estats Units, moltes d’elles acabaran venint. Entre elles arribarà ben aviat el remake de “Sensación de vivir”.
Sembla que faci molt poc, quan Telecinco va emetre per primera vegada aquesta sèrie, i ja fa uns 15 anys, com passen els anys.

L’actual remake s’emet a la cadena CW, i es va convertir el passat mes de setembre en la millor estrena de la cadena des del seu naixement. Tal va ser així que la cadena nord-americana CW li va atorgar, després de tan sols tres emissions, la temporada completa.

'90210' (així es coneix als Estats Units) té alguns dels actors de la sèrie antiga com són la Shannen Doherty al seu paper de Brenda Walsh i el de Jennie Garth al seu paper de Kelly Taylor. Tori Spelling va decidir finalment no participar en la sèrie a causa de desacords econòmics.

‘90210' ens explica la història d'una adolescent, Annie Mills i del seu germà adoptat Dixon, que sofreixen un petit trauma quan arriben a l’ institut West Beverly on han de fer front a un nou grup de companys i al seu pare com a director del centre, sense perdre de vista a la seva àvia Tabitha, a qui li encanta la beguda.

Related Posts with Thumbnails