MIPCOM

Del 13 al 17 d’octubre a Cannes s’esta realitzant el MIPCON.
MIPCOM és l'esdeveniment mundial de continguts on els professionals tracten la creació, coproducció, compravenda, finançament i distribució de contingut d'entreteniment per a tot tipus de plataformes televisives. És un mercat i un fòrum únic que els responsables de la presa de decisions dels sectors de contingut, producció i distribució de productes televisius, digitals, audiovisuals i pel·lícules descobreixin noves tendències de futur i comerciïn els drets dels continguts a escala globals.
Durant els dies que té lloc el MIPCON, hi ha moltes conferencies de personatges rellevants del mon de la televisió, aqui teniu el llistat i “curriculum” dels ponents.
Dilluns
Philippe Dauman, president i director executiu de Viacom Inc., analitzarà el renéixer creatiu del negoci de cable de Viacom respecte a la programació tradicional i la integració multiplataforma.
David Zaslav, president i director executiu de Discovery Communications, farà un discurs de presentació de Green TV. També analitzarà Planet Green, la iniciativa global i interempresarial de Discovery centrada en la recopilació d'informació, la preservació i la celebració del nostre planeta.
Dimarts
Michael Eisner, antic director executiu de Walt Disney Company i fundador de The Tornante Company, presentarà les seves noves iniciatives de producció i distribució on-line, Vuguru i Veoh, i mostrarà de quina manera fomenta la innovació donant suport a nous talents i produint nous continguts.
Ze Frank, llegenda viva d'Internet, humorista i presentador, i Gary Carter, president de Creative Networks i director creatiu executiu de la divisió FMX de FremantleMedia tractaran junts d'aclarir, una vegada per sempre, si existeixen diferències entre els mitjans "tradicionals" i els "nous".
Dimecres
Txad Hurley, cofundador i director executiu de YouTube, començarà a la primera conferència sobre vídeo de banda ampla el dimecres 15 d'octubre.
Dijous
Gary Wang, fundador i director executiu de Tudou, traçarà les línies directores d'un debat dedicat a la convergència entre la televisió, les plataformes per compartir vídeos, les comunitats en línia i els videojocs.

Mes informació a la plana web oficial. http://www.mipcom.com/

Related Posts with Thumbnails