EL INTERNADO.




El misteri, l'emoció i el suspens tornen en forma de resum avui a la nit a Antena 3. La cadena emet després d'"Al pie de la letra" un capítol especial de "El Internado, que resumirà les tres primeres temporades d'aquesta ficció.
Per la seva part, dimecres vinent s'estrenaran els nous episodis de la ficció que produeix Globomedia, que tindrà tres noves incorporacions: Martín (Ismael Martínez), nou professor de Ciències; Lucas (Javier Zidoucha), fill de Martín i aviat inseparable amic de Paula i Evelyn; i Toni (Alejandro Casaseca), ex xicot de María i pare biològic d'Iván.
Si no podeu veure-ho o senzillament voleu recordar coses de la tercera temporada aqui teniu un petit resum del últim episodi de la temporada.
Héctor porta tota la seva vida tractant de retrobar-se amb la seva germana, Irene Espí. Per això va tornar al vell orfenat, va obrir de nou La Laguna Negra, per això es va convertir en tutor legal de Marcos i Paula, els seus nebots, quan va pensar que la seva germana i el seu marit havien mort en un accident de vaixell, i per això, ha seguit les pistes que la seva germana li va deixar per cada racó del col·legi i que li han portat fins a uns diamants, amagats a la cova del “gnom”.
Fa molts anys van fer creure a Héctor que Irene havia mort i va excavar tractant de trobar el seu cos. No era allà. Molt ha excavat des de llavors però a cap de les criptes on va buscar no hi havia Irene. En realitat, la seva germana i el seu bebè portaven mesos segrestats als passadissos del col·legi, a tan sols uns metres de qui tant els buscava.
Abans de morir, Nora va aconseguir rescatar Irene Espí dels passadissos. Paula va veure amb els seus propis ulls la seva mare, quan era traslladada a la seva nova destinació pel cap de l'organització en la qual treballa Fermín. Paula tornava de la cova del seu amic el “gnom”, de la mà d'Héctor. Va ser llavors quan va veure de nou la seva mare, en una imatge fugaç però inesborrable per a ella. Mentre, el bebè d'Irene era arrossegat riu a baix pel corrent, després que la seva mare el diposités allà en un intent desesperat per salvar-lo dels seus perseguidors.
Al internat, Iván continua en "xoc" després d'escoltar el que Julia els va explicar: Noiret, el seu pare, va ser l'assassí del seu amic Cayetano. Només unes hores abans Iván havia decidit començar a confiar en ell després d'una infantesa de decepcions. Mentrestant, María, la verdadera mare d'Iván, creu haver perdut per sempre l'oportunitat d'explicar-li tota la veritat al seu fill, ja que una impostora l'ha convençut que és la seva mare biològica...

2 opinions:

Mavado ha dit...

En la tele dicen algo aprecido: "Para conocer el final tienes que recordar el inicio" (no es así, pero bueno)... ¿eso significa que nos van a poner un capítulo de "recordatorio de la temporada anterior" como ya hicieron? Espero que no... que con el resumen que has puesto ya se refresca la memoria...

Pep ha dit...

aunque haya hecho el resumen.... el episodio de hoy es un refrito! hasta la semana que viene no hay nuevos episodios.

Related Posts with Thumbnails