ESTADOS ALTERADOS.

La Sexta estrena, avui 27 d'octubre, Estados Alterados Maitena una sèrie basada en les celebres tires còmiques de l'autora Maitena, traduïda a dotze idiomes, publicada en diaris i revistes de més de trenta països i recopilada a cinc llibres.
La sèrie, produïda per Eyeworks Cuatro Cabezas, s'emetrà de dilluns a divendres i reflectirà la realitat de les relacions entre els homes i les dones d'avui, recreant les seves conductes universals amb ironia i humor.
Protagonitzada per l'actriu María Adánez, 'Estados Alterados' és una sèrie coral que compta amb els actors Elena Octavia, Lucía Quintana, Cristina Fenollar, Pepa Rus, Andrea Simonín, Benito Sagredo, Xavi Lite, Luis Fernando Alvés, José Martret, Rubén Mascato i Juanra Bonet.
Una recent separada que vol recuperar el temps perdut, una esposa i mare ideal que viu en una crisi constant, un jove advocat considerat el solter d'or o un marit perfecte a la casa del qual cada dia es mostra més absent seran alguns dels personatges que interpretaran els actors de l'univers de ''Estados Alterados”, a la Sexta.
Aquesta sèrie mostrarà la gran varietat de situacions i conflictes humans des del punt de vista de l'humor i la sàtira. La sèrie se submergirà en un univers en el qual dones i homes de totes les edats i condicions socials recrearan les conductes universals. Un entorn en el qual l'espectador es veurà reflectit, no solament per la seva proximitat amb la realitat sinó també pel seu particular manera de mostrar el canviant món de les dones d'avui i l'escenari en el qual habiten els homes que les acompanyen.
'Estados Alterados' és una sèrie basada en les tires còmiques de Maitena. Cada episodi és format per diversos sketches d'humor basats cada un en una vinyeta diferent. Els sketches estan creats com a peces independents, sense continuïtat dramàtica entre ells, oferint així una llibertat total a l'hora de muntar-los per a la seva emissió.
L'humor de la sèrie se sosté principalment en un dibuix marcat de personatges amb diàlegs que busquen la ironia i la identificació de l'espectador amb les petites frustracions i conflictes dels personatges.
Al contrari que a les tires còmiques, en les que apareixen una infinitat de personatges, en la sèrie utilitzen una galeria de personatges fixos, a fi que l'espectador els reconegui i s'hi familiaritzi. Els homes i dones alterades aniran de vegades acompanyats de personatges episòdics que ajudaran a reflectir la gran varietat de situacions i conflictes que proposa Maitena en les seves vinyetes.

Related Posts with Thumbnails