LEX. SEGONA TEMPORADA

Antena 3 estrena aquest diumenge la segona temporada de "LEX", la seva ambiciosa sèrie judicial produïda per Globomedia i protagonitzada per Javier Cámara."LEX", que desplaça a "Sexy Money", que no ha acabat de funcionar com volien (potser està mal programada en el diumenge, particularment a mi la sèrie m’agrda força). “LEX” provarà sort ara en la nit dominical després del seu discret rendiment en dijous en la temporada passada, amb una mitja del 14.1% de share i 2.342.000 d’espectdors.
En aquest segon lliurament, s'incorporen a la sèrie d'advocats l'actriu Paz Vega ("7 Vides"), que torna a la televisió quatre anys després, i l'actor Álex González ("Cuenta Atras").

Paz Vega, una de les actrius espanyoles amb més projecció internacional, fa un alt en la seva carrera cinematogràfica als Estats Units per incorporar-se a "LEX".L'actriu sevillana, que té fixada la seva residència a Los Angeles, intervindrà en quatre capítols de la segona temporada de "LEX" en els quals compartirà protagonisme amb Javier Cámara, Nathalie Pozas i Santi Millán.

Antena 3 confia que el fitxatge de Paz Vega serveixi de revulsiu per a "LEX", la primera tanda de capítols del qual es va veure eclipsada pel lideratge de "Els Serrano" en la nit dels dijous (20% de share), així com per "El cas Wanninkhof" en La 1, que va superar el 18% en el seu desenllaç.

L'actriu torna així a televisió, mitjài que li va donar gran popularitat a través del seu treball en les sèries de Globomedia "Más que amigos" (Telecinco), "Compañeros" (Antena 3) i "Siete vidas" (Telecinco). En aquesta última sèrie, en la qual va gravar 58 capítols, va coincidir amb Javier Cámara, actor amb qui es retroba ara en "LEX".Santi Millán, coprotagonista de "LEX", va participar també a "Siete vidas" en una etapa posterior. L'última intervenció de Paz Vega a televisió va ser el 2004, al capítol 200 de "Siete vidas" que va reunir tots els actors que havien passat per la sèrie.

A "LEX" interpretarà Rosada Janer, una advocada sevillana experta en Dret Fiscal, excompanya de facultat de Mario (Javier Cámara), Dani (Nathalie Pozas) i Gonzalo (Santi Millán) que acudeix a ells perquè la defensin, en un judici per assassinat.El fiscal l'acusa de la mort d'un amant ocasional que va estar amb ella en una única (i fatal) ocasió. De fet, la precedeix una certa reputació de Mantis Religiosa: aquest mort és el tercer home que està amb ella i que mor en l'acte.

L'actor Álex González ("Cuenta Atrás", "Motivos personales") també s'ha incorporat al repartiment de "LEX" al paper d'un nou advocat. González interpretarà un jove lletrat que entra a treballar al bufet.

Related Posts with Thumbnails