LUIS ROLDAN. AVUI A LA NIT A TELECINCO

Luis Roldán, exdirector general de la Guàrdia Civil condemnat el 1999 a 31 anys per malversació de fons públics, suborn, frau fiscal i estafa, serà entrevistat AVUI divendres a Telecinco per María Teresa Campos, en un programa especial titulat “Roldán, su versión” que s'oferirà a les 22.45 hores.Després de l'emissió d'imatges que posaran en antecedents a l'espectador, la periodista i presentadora de “La mirada crítica” realitzarà l'entrevista, que es produeix a punt de complir-se 15 anys del cas Roldán. L’exdirector de la Guàrdia Civil continua complint la condemna imposada pel Tribunal Suprem a la presó avilesa de Brieva i compta des de 2005 amb un règim intermedi entre el segon i tercer grau penitenciari, que li permet absentar-se de la presó puntualment.Al llarg del programa, Roldán, que va ser el primer civil en posar-se al capdavant de la Benemérita, respondrà també a preguntes d'un grup de periodistes convidats: María Antonia Iglesias, que va ser director dels informatius de TVE durant el Govern de Felipe González; Miguel Ángel Rodríguez, secretari d'Estat de Comunicació en els inicis del Govern d'Aznar, així com Manuel Cerdán i José Maca, que va efectuar un exhaustiu seguiment del cas a les pàgines dels diaris “El Mundo” i “Diario 16”.Arran de l'anunci d'aquesta entrevista, la Unió de Guàrdies Civils (UGC) va manifestar ahir la seva intenció de presentar un escrit davant de la Fiscalia de Madrid perquè es retinguin els honoraris que suposadament cobrarà Luis Roldán per aquesta aparició televisiva. Algunes fonts estimen que la quantitat que podria cobrar l'entrevistat s'apropa als 50.000 euros.
I així continua l’emissió de entrevistes a personatges que tristament són mediàtica per cometre delictes, ja que ben aviat tindrem la entrevista a Julián Muñoz. Així ens volen donar exemple? No ho crec pas, l’únic que volen es treure diners i emportar-se l’audiència del divendres a la nit. El més trist, és que segur que trauran audiència, la tele no es que sigui lo millor, però la gent es queixa i després mira aquestes coses, anunciades a “bombo y platillo” i fent guanyar molts i molts diners a delinqüents o al seu entorn.

4 opinions:

Mavado ha dit...

Esto es patético. A seguir dándoles coba a esta panda... Lo peor es lo que dices tú, que al final tendrán una audiencia por las nubes.
En fin...

Anònim ha dit...

ALS PATETICS SON EL TELEVIDENTS. JUGANT AMB BARC.........

Pep ha dit...

exacte, és el que volia dir, els "dolents" son la cadena que ho veu, o els televidents que estic segur s'ho miraran?

Mavado ha dit...

Pues creo que los patéticos son ambos... No deja de ser patético que la gente lo vea, desde luego.
Lo que no quita que sea patético que lo televisen... Una cosa no quita la otra.

Related Posts with Thumbnails