CONCURSANTS PROFESIONALS

El dilluns passat, per als que van fer 'zàping' entre La 1 de TVE i Antena 3 els resultaria curiós veure que tant en 'Identity' com en ' Sabes más que un niño de primaria? ' participava Gonzalo Belaustegui, un concursant 'professional' que va ser acompanyat a ambdós programes per la seva dona.
En l'espai d'Antena 3 va ser presentat com un llicenciat en Econòmiques i Empresarials i en el de La 1, com a Comercial de professió.Les cadenes van gravar en dies diferents els seus programes però van tenir la mala fortuna d'escollir el mateix dia per a la seva emissió.En un va identificar identitats a fi de resoldre el plafó i emportar-se els 100.000 euros del programa i en un altre es va enfrontar als nens de primària de l'espai de Ramón García. Després va passar per caixa. En un va obtenir 25.000 euros i en l'altre, 6.000.


Però no és només això, des de fa un temps, sembla que els concursants es repeteixin, podem veure una senyora que sortia al “concurs” de Telecinco “El juego de tu vida” i tot just una setmana més tard era una dels concursant de “ven a cenar conmigo”.
O el cas del programa de telecinco “mujeres y hombres y viceversa” on es te la impresió de que està molt guionitzat doncs la gran majoria dels suposats concursants son models d’agència, actors, ex misses o ex misters, o inclús algun presentador de televisions locals.

Related Posts with Thumbnails