GRAN HERMANO primera edició



A partir de demà, dissabte 19, el canal de TDT “Telecinco 2”, tornarà a emetre integrament el Gran Hermano, primera edició.
Se suma així als preparatius per a la celebració de la desena edició que, en tan sols una setmana, ha rebut gairebé 30000 trucades de aspirants per aparticipar en el reality.
El primer 'Gran Hermano' es va acomiadar amb més de 9 milions d'espectadors -un70,8% de share-encara que la mitjana de les gales setmanals va ser de 7.733.000 seguidorsi un 51,2% de quota de pantalla.
Coincidint amb el desenvolupament de la primera fase del procés de selecció de ladesena edició, el canal de TDT inclourà en la seva programació les gales, elsresums diaris i el resum setmanal d'aquesta primera edició.

  • - Els dissabtes, a les 15:00 hores, els espectadors podran reviure les galessetmanals, vetllades en les quals van tenir lloc els instants més emotius delconcurs presentat per Mercès Milá.

  • - De dilluns a divendres, Telecinco 2 emetrà tres resums a les 09:00 hores, les16:00 hores i les 20:45 hores amb els moments més destacats de la convivènciadiària.

  • - Finalment, el canal digital de Telecinco oferirà els divendres en horari delate night 'El millor de la setmana', un resum dels principalsesdeveniments a la casa.

1 opinions:

Mavado ha dit...

Pues quizás vea alguno... el primer Gran Hermano me encantó, y no descarto volver a verlo, la verdad. Incluso solo para ver que tal fué con el paso de los años. Recuerdo no perderme ni uno y hablarlo mucho con mi prima. A lo mejor lo que consigue es que me ponga a llorar y todo... xD

Related Posts with Thumbnails