SALVADOS POR... LA TELE

Avui a "la sexta" a les 22:15.
Després del futbol i els toros... què queda? “Salvados por la tele” vol mostrar el món de la petita pantalla per dins, la qual cosa mai no es veu, les entranyes, i comprovar si és veritat el tòpic que diu que a la tele tot és mentida.
El programa acompanya al públic de “Saber vivir” en el seu recorregut amb autocar fins al plató del programa. Vénen preparats? Animats? Saben on van? Faran la picada d'ull que els ha demanat Jordi Évole que facin durant l'emissió?
Salvados per la tele intenta infiltrar-se en algun programa de màxima audiència per comprovar si és possible colar-se a la televisió i explicar falsedats.
Què passaria si sortim al carrer a fer un reportatge en un lloc on no ha passat res? Les càmeres van on hi ha la notícia o és la presència de les càmeres el que provoca que es generin notícies, encara que siguin indemostrables? “Salvados” ho comprova.
Carlos El Yoyas va sortir a la palestra mediàtica en la segona edició de “Gran Hermano”. Ha passat el temps i ha arribat el moment que ens expliqui la seva experiència en televisió. És veritat que ho va fer tot per la pasta? El programa passeja amb ell pel seu barri...
En primícia mundial, els espectadors de “Salvados” veuran un cara a cara de peluix entre la bruixa Lubina, de Los Lunnis, i Trancas, de “Trancas y Barrancas”.
Podrà convèncer el programa una tarotista televisiva perquè endevini el futur, en directe, amb el Follonero en el seu costat? I el deixarà fer de tarotista a ell?
“Salvados por”... la tele comprova si la tele es menja les seves pròpies criatures. I si un extriunfito es posa a la cua per entrar en una gala d'OT? Ho reconeixeran? O s'hauran oblidat d'ell? Quant dura la fama televisiva?
Andreu Buenafuente ha sofert a les seves pròpies carns les envestides del Follonero. Per aquest motiu se li ha ocorregut el següent repte: el Follonero sap infiltrar-se i colar-li gols a tot el món. Molt bé. Però seria capaç l'equip de “Salvados” de colar-li un gol al propi Follonero sense que aquest s'assabenti? Andreu llança el repte i l'equip el recull. Podran fer-lo provar la seva pròpia medicina? Risto Mejide serà l’encarregat.
El programa fa zàping amb Quim Monzó, un escriptor de prestigi internacional i llança un repte a diferents metereólogos espanyols i els demana que incloguin la paraula remolatxa en les seves prediccions televisives. Ho faran?
I per acabar, l’entrevista en profunditat, amb la periodista Nieves Herrero.

Related Posts with Thumbnails