EL SACAPUNTAS

Donar solucions inaudites a casos quotidians. Aquesta és la màxima de «El sacapuntas», la nova oferta que posa en marxa avui Antena 3 per probar durant l'estiu en seu «latenight».
Per al seu presentador, Ricardo Castella, el que durant els tres últims anys ha estat analista polític a «Noche Hache», tot és encara molt més senzill, «la gent ens demana coses i nosaltres tractem de complaure'ls».Potser per això el seu director, Fernando Eiras, va arribar a definir l'espai com «un programa de servei públic». Això sí, instants més tard donava més amb la clau el nou format, «el que fem en general és riure'ns. I és que com precisa Luis Muñoz, el conseller delegat de Cuarzo, la productora, «demostrarem que la imaginació i l'humor són les millors armes per produir un programa».

El format, segons Muñoz, «és completament nou i trencador, però tot el mèrit és de la gent del carrer». Aquesta gent que, com assenyala el presentador, «necessita la revenja per ajustar comptes i amb nosaltres ho pot fer».Per aconseguir-ho, Ricardo Castella tindrà un grup de coll·laboradors com Susana Soleto (fins ara ha desenvolupat la seva carrera televisiva a la ETB2), que serà al capdavant d'un «Estudi sociològic», on examinarà el que pensen els ciutadans; Mar Torres (reportera i guionista de «Aquí hay tomate»), que es farà càrrec de «La Denúncia», per posar els punts sobre les is a tots aquells que fastiguegen el proïsme; i Toni Rodríguez («El rei de la comèdia»), que protagonitzarà la secció «El mileurista», on ensenyarà trucs per als quals volen viure amb tot tipus de luxes, però amb molt poc diners. A més, Antonio Castelo (ex noi de «CQC»), serà «El conseguidor», capaç de complir la demanda més inversemblant.

El programa comptarà també amb les seccions «els venjadors», que donarà l'oportunitat de posar al seu lloc a qualsevol, o «Prova d'amor», on un es podrà declarar a la seva parella

Related Posts with Thumbnails