SALVADOS POR LAS VACACIONES

Tot just aquest dilluns, veiem el “salvados por la tele” quan aquest diumenge a les 23:00 ja toca una nova edició, en aquest cas toca “Salvados por las vacaciones”.
Una de les propostes que ens ha preparat el “follonero” és una campanya per a que Jose Maria Aznar torni a passar les vacances a Oropesa. L'expresident va estiuejar allà molts anys però fa temps que la va abandonar.Per això, el Follonero ha decidit recollir firmes perquè Aznar torni a estiuejar a Oropesa. Estaran d'acord els veïns de la localitat?
A més, El Follonero s'endinsa en l'univers de Marina d'Or i visita llocs de somni com un balneari, una clínica d'estètica i el projecte nou i ambiciós: Marina d'Or Golf. Això si, tot segons la característica perspectiva del “follonero”.

Entusiasmat pels serveis i les instal·lacions de Marina d'Or, el Follonero decideix comprar-se un apartament en tan lloc desitjat. Ho busca, ho troba i el compra?

El Follonero, ara conegut com a DJ Follo, decideix anar-se'n a una discoteca mòbil i punxar música perquè la gent s’ho passi bé. Però sabrà fer-ho sol? Per si de cas, comptarà amb l'ajuda d'un expert en cançons de l'estiu: King África.

Les vacance també son el moment dels amors d’estiu i en Jordi Évole viurà un peculiar romanç amb la presentadora de les Noticies de la Sexta, Cristina Villanueva.

A “Salvados por las vacaciones”, tornarà Richy. Després del seu fracàs en l'intent de treure a coll de la plaça un torero (això va passar a “salvados por los toros”), Richy aquesta vegada haurà d'afrontar una missió d'alt risc: abordar les embarcacions de luxe atracades a les platges d'Espanya per oferir-los serveis i complements diversos. Ho aconseguirà o s'ofegarà en l'intent?En un programa sobre les vacances no podia faltar la platja i tot el que envolta l'experiència singular de prendre el sol a la sorra de qualsevol platja d'Espanya. I per a comentar tots els tòpics que envolten al món de platja, ningú millor que el dibuixant d'El Jueves Oscar Nebreda, l'home que millor dibuixa a dones en biquini.

Related Posts with Thumbnails