LIFE, UN POLICIA AL ESTIL "HOUSE"

Avui a les 23:15, Telecinco estrena aquesta sèrie.
Un policia que a la justícia el va condemnar a «Life», que és com defineixen els nord-americans la cadena perpètua, i ara li han tornat la mateixa (la vida). Amb aquest eslògan es promociona al seu país d'origen aquesta sèrie que arriba avui a Telecinco amb una altra “eslògan” molt diferent, ens lavenen com el doctor "House" però en policia. Caldrà donar-li temps al seu protagonista, Damian Lewis, el mateix que va ser nominat a l'Emmy com a Millor Actor de Minisèrie per la seva tasca a la producció de Steven Spielberg «Germans de sang», per veure si el que es diu d'ell és o no cert, encara que sí cal ressenyar que un dels seus productors, Dan Sackheim, té el mateix càrrec a «House» i que els seus mètodes policials són poc tradicionals i estan inspirats en filosofia zen.
Amb aquest tarannà se sobreposa a 12 anys a presó, per un triple assassinat que no va cometre. Absolt després de la revisió del cas, es reintegra al Departament de Policia de Los Angeles per fer front al crim i descobrir les claus de la conspiració de la qual va ser víctima.Sarah Shahi, una «ex animadora» de Dallas que va descobrir Robert Altman, serà la seva companya de feina. En el repartiment també figuren Adam Arkin, fill d'Alan Arkin, que dóna vida a un assessor financer, i Robin Weigert, tinent de la divisió d'Homicidis, per a la qual el protagonista és el pitjor exemple públic dels errors del departament.

1 opinions:

-_- ha dit...

hola, no crec que sigui tipus House el poli aquest, pero la veritat es que la serie em va agradar força, llastima que nomes van emetre un capitol, em vaig quedar amb ganes de mes!!

Related Posts with Thumbnails