DISSABTE GALÀCTIC A ANTENA 3.


Jedis, Siths, Wookies i androides arriben per partida triple a Antena 3, que ha preparat un dissabte fet a la mesura dels aficionats a la ciència-ficció i, més concretament, de la saga cinematogràfica 'La guerra de les galàxies'. Ha anomenat a la programació d’aquesta nit “El dissabte galàctic”.

Per obrir boca la cadena emet un episodi de 'Els Simpson' que fa una petita referència a la franquícia ideada per George Lucas, i per tancar la nit ofereix una vegada més 'Una nova esperança', el quart lliurament de la sèrie i la primera en el que a data d'estrena es refereixen. Tanmateix, el plat fort de la nit és l'estrena de 'The Clone Wars'.

La primera temporada de la superproducció animada, que Antena 3 estrena a les 22.30 hores dins de 'CinemaTrix', consta de 22 capítols i ofereix una àmplia galeria d'herois i dolents, escenaris impactants i naus espacials que intervenen en les batalles interplanetàries: més de 50 personatges principals i secundaris, tant de La República com dels Separatistes, 26 planetes i 47 vehicles espacials d'ambdós bàndols apareixeran en aquesta sèrie.'Star Wars: The Clone Wars', la primera sèrie d'animació setmanal produïda per Lucasfilm Animation, la productora de George Lucas, narra les aventures d'Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Yoda, Ahsoka Tano i la resta de personatges de STAR WARS enquadrats al bàndol de la República Galàctica en la seva lluita contra el 'Costat Fosc', integrat per l'exèrcit Separatista i el seu innombrable exèrcit d'androides. La producció també aborda el misteriós passat del Comte Dooku, del General Grievous i de les relacions entre els comandants clons en la guerra.

En realitat, tampoc no es tracta de l'estrena amb totes les de la llei de la pel·lícula d'animació, ja que anteriorment el grup la va emetre al seu canal de Televisió Digital Terrestre. Neox va preestrenar 'The Clone Wars' el passat divendres 26 de novembre i es va convertir en la segona emissió més vista en la història de la TDT, i primera de 2008, amb un 2,18% de quota i 376.000 espectadors, només superada per “Los Increible” , també emesa a Neox, amb un 2,2% i 386.000 espectadors.

Però tal com deia abans, la nit galàctica comença amb els Simpson, amb el episodi anomenat 'La rival de Lisa”, que fa referència a la mítica saga de ciència-ficció en un moment puntual. En aquest capítol, el director Skinner no pot contenir la seva alegria en observar el projecte de Ralph Wiggum per a la fira científica: " ninots de Star Wars a les seves capses sense obrir!, són les de la sèrie limitada?, però si és Luke, i Obi-Wan!, i el meu favorit, Chewie! Estan tots!...¡crec que tenim un guanyador! ". Instants després, Ralph ensopega i cau sobre les seves figures.

Ja se, ja se, és molt rebuscat, però es el que tenien a ma els de Antena 3, i si, és una excusa com unaltra per continuar fent un episodi dels simpson a aquesta hora i que tingués alguna cosa a veure amb Star Wars.

A més, a partir de les 00.00 hores arribarà el torn d''Una nova esperança', coneguda originalment com 'La guerra de les galàxies', el primer lliurament cronològic de la saga que va dirigir George Lucas el 1977, escrita per ell mateix, i que constitueix el quart episodi dels sis que componen la història completa. Posteriorment es van rodar els dos següents episodis que completaven la primera trilogia.

A partir de 1999, Lucas va començar el rodatge dels tres primers episodis que completaven la saga. Des de la seva estrena, 'la guerra de les galàxies' ha collit gran èxit de públic i crítica, aconseguint fins 10 premis Oscar.

Related Posts with Thumbnails