LA MARATÓ DE TV3




Videoclip del tema col·lectiu del disc de La Marató 2008, "Ja surt el sol".

Avui ja tenim la cita obligada anual amb la “La Marató” de TV3, i com sempre que la tenim per aqui, ja vol dir que ja quasi estem a Nadal i ens diem alló de “que aviat ens ha passat l’any”.
'La Marató' de TV3 de 2008 farà més que mai honor al seu nom. Amplia en dues hores la seva durada, amb més de 15 hores de directe des de les 10 del matí.
L'espai recaptarà fons per investigar les malalties mentals greus, com la depressió o l'esquizofrènia, i barrejarà conscienciació amb entreteniment. L'elevació d'un globus aerostàtic que viatjarà per Catalunya des de l'aeròdrom d'Ódena serà l'arrencada del programa, que oferirà 50 connexions en directe i mil activitats, entre les que figura el cant solidari de 'Boig per teu', de Sau, en la Muntanyeta de Sant Boi. Al llarg de 'La Marató' desfilaran les cares més conegudes de TV3 i actuaran artistes com Manolo García, Amaia Montero, Carlos Baute i Pastora.
Com a mostra de suport a la causa, Barça i Espanyol lluiran en els seus respectius partits d'aquest cap de setmana una samarreta amb el logotip de 'La Marató' de TV3.
Lídia Heredia i Raquel Sans seran els conductors del programa. La presentadora del 'TN Vespre' es va mostrar feliç davant del repte i va expressar el seu desig d'"aconseguir trencar els estigmes" que arrosseguen aquestes malalties. Lídia Heredia, per la seva part, no ho va dubtar ni un moment. "He viscut 'La Marató' com a espectadora, com treballadora de TV3 i ara com a presentadora; és un honor i un privilegi".



Related Posts with Thumbnails