18

Antena 3 estrena avui dilluns, a les 21.45 hores, la seva nova sèrie "18". Aquesta ficció, produïda per Videomedia i que la cadena emetrà de dilluns a dijous, narra el pas a la majoria d'edat d'un grup de joves a qui ara se'ls obren moltes possibilitats, fins a llavors vetades.
Una trama de misteri i la música i el ball són els altres ingredients que conformen aquesta sèrie que compte amb un repartiment coral compost per joves actors com Hugo Rosales, Mary Carrillo, Alberto Collado, Maite Jáuregui, Lidia Fairén, Mark Gracia, Elsa Pinilla, Gorka Moreno, José Sospedra, Noelia Ortega, Claudia Traisac i David Gea, entre altres.
Un grup de joves que comparteix la mateixa edat, els 17 anys, està a punt d'afrontar el temut salt a la majoria d'edat.
Es tracta d'un moment en el que les decisions que es van prenent prefixen com serà el seu futur; però igualment es tracta d'un temps en què tot és present.
Natalia (Maite Jáuregui), una jove idealista i cantant del grup de música 18 RDC (ritmo de la calle), serà el centre de la història.
La noia tractarà d'esbrinar qui va matar el seu germà Sergio i per a això iniciarà una investigació al costat del millor amic del seu germà, Diego (Hugo Rosales), un jove rebel enfrontat a la seva família pel somni de ballar.
En resum, triomfs i fracassos d'un grup de joves les vides dels quals giren, principalment, entorn de la música i el ball, i tot això sense oblidar l'entorn familiar, que tants problemes porta a aquesta difícil edat.



videoclip promocional

1 opinions:

Jobove - Reus ha dit...

És increïble que la natura demani a crits ajuda, però més increïble és que ningú l'escolti !!bones festes!!

Related Posts with Thumbnails