LES SÈRIES JUVENILS, NOU GÈNERE DE MODA

Avui dilluns, s’acaba la segona temporada de “Física o Química” amb un notable èxit. Altre cosa és el favor o no que fan aquest tipus de sèries en els actuals estudiants, ja que el que és veu, potser tot menys pedagògic, i és que aquesta sèrie ens ha mostrat que tant els professors com els alumnes no es que treballin massa. D’altra manera quin ha sigut el seu èxit? Doncs com sempre sol passar el sexe ven. I es que aquesta sèrie ha ensenyat força “carn”, alumnes amb alumnes, professor amb alumne i professor amb professor. La cosa al final passa que ha amb la audiència que ha tingut ja te garantida una tercera temporada, això si amb una baixa, doncs aquest nit es desvetllarà que un del personatges de la sèrie mor. I encara que sembli que no m’agrada la sèrie, té un punt divertit que em fa gràcia, però entenc que fan un flac favor als educadors que veuen com algun dels alumnes es veu reflectit en alguns dels personatges i es comporten igual. Ja se, el mon de la tele i la educació es força complicat i no hi ha una norma fàcil, però al final tot passa per casa i crec que és allí on s’ha de “treballar”, pares, fills, tots plegats aprendre a veure la tele, i repeteixo que no ho veig senzill, tot el contrari, és molt i molt complicat, i més en aquets temps que corren i si això ho afegim a que les cadenes se’n estan adonant que havien tingut a aquest tipus de públic un xic oblidat i que ara els hi donen audiència i més del esperat, quan els hi programen espais on a sobre ensenyen els que els hi agrada veure.
Els protagonistes de HKM

Bé, que ja m’he enrotllat, anem a més coses, “Fisica o Química” acaba temporada avui, però aquest tipus de sèries no s’acaba aquí, hi ha 2 sèries que s’afegiran a aquest gènere de sèries, una a Cuatro i l’altra també a Antena 3.La sèrie juvenil de Cuatro agafa la davantera a la d'Antena 3 ," HKM" s'estrena avui mentre que "18, el ritmo de la calle" (així és dira la de Antena 3) no arribarà fins Nadal, període en què la seva audiència puja tradicionalment per la major afluència de públic jove.

Dos dels protagoniste de "18", precissament 2 concursants de la edició anterior de FAMA

Cuatro doncs afegeix l'estrena de "HKM", a una programació de tarda pensada pel públic juvenil, doncs tot just abans de la sèrie s’estrena ja “Fama a Bailar”.
En qualsevol cas, la batalla en les tardes a partir del pròxim any es presenta molt competida en el que a novetats es refereix, ja que Telecinco també estrena tot just demà la seva nova telenovel·la espanyola "Mi gemela es hija única", que formarà tàndem en la tarda amb "yo soy Bea".

Related Posts with Thumbnails