OPERACIÓN TONY MANERO


Aquesta tarda arranca un nou concurs a Telecinco. El premi, protagonitzar el nou musical “fiebre del sabado noche” que s'estrena el febrer al Teatre Coliseum de Madrid. Aquest és l'objectiu de “Operación Tony Manero”, a les 16.00 hores i presentat per Christian Gálvez.

Els escollits han superat un procés de selecció en què han participat 1.500 aspirants i hauran d'enfrontar-se a diverses gales eliminatòries.

Els números que executaran els candidats -que prepararan al costat de la coreògrafa Mayte Marcos i el director musical de “fiebre del sabado noche” Arnau Vila, seran minuciosament valorats pel jurat, que emetrà el seu veredicte i decidirà la identitat dels aspirants descartats i dels finalistes que participaran en la següent gala. Gálvez va reconèixer que la recerca d'un nou Travolta és molt complicada. "L'actor que desitgi interpretar-ho no té que ser molt bo a diverses coses, ha de ser el millor a l'hora de representar l'esperit d'aquesta febre de dissabte nit, unes condicions interpretatives innates, fer gala a l'escenari d'una especial capacitat d'entonació, així com un "enlluernador" moviment de malucs al ritme de la cançó dels Bee Gees "Staying alive".

Una coreografia col·lectiva, un número de cant i ball en què participaran tots els aspirants i diverses proves individuals seran els reptes a què s'enfrontaran els 11 aspirants en l'estrena d'Operació Tony Manero, que oferirà a més un repàs dels instants més destacats, de la primera fase del procés de selecció. Els espectadors, per la seva part, valoraran en la recta final les trajectòries dels aspirants i decidiran amb els seus vots la identitat del successor del mític personatge a qui va donar vida en els anys 70 John Travolta.

Produït per Gestmusic Endemol, les gales comptaran amb públic i especialistes en produccions musicals i ambdós col·lectius valoraran les qualitats i la posada en escena dels candidats.

Related Posts with Thumbnails