THE MENTALIST

Avui aquesta nit, La Sexta estrena “The Mentalist”, la producció audiovisual amb més audiència actualment als Estats Units, amb una audiència de 15 milions de mitjana.El mentalista d'aquesta sèrie de televisió és interpretat per Simon Baker, un actor molt conegut pel seu paper a “El Guardián”.
The Mentalist és un detectiu privat que treballa per a una agència d'Investigació a Califòrnia. El detectiu té habilitats mentals que usa per resoldre els crims més difícils.Malgrat que el protagonista d'aquesta sèrie que emetrà La Sexta resol els assassinats més complicats, és un investigador molt conflictiu. Com professional es recolza en seus aguts dots d'observació però és indisciplinat i utilitza uns mètodes molt heterodoxos. El protagonista fins i tot ha treballat de mèdium, una qualitat que és vital per al bon acompliment del seu treball. En alguns aspectes tal qual ho explico, pot recordar a un altra sèrie, Psych, però un cop veieu el primer episodi, us adonareu que és molt diferent.



1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Encara no he pogut veure la sèrie, la veritat és que me'n moro de ganes! Aquests agruments sempre m'han agradat ^-^ A més, la crítica sembla ser força bona. M'agradarà veure quins resultats donen els pròxims capítols pel que fa a l'audiència: potser es convertirà en el "House" de La Setxa ;)

Related Posts with Thumbnails