FAMA "A BAILAR" O FAMA "A TONGAR"?

Segons tinc entès si un membre d’un jurat popular, té relació amb alguna part de la acusació i es demostra, aquest membre es substituït per no ser imparcial. Bé doncs aquest any, al programa FAMA A BAILAR es produeix aquesta situació.
Veieu aquestes fotos:

Podeu veure a la cap d’estudis del programa, Lola González, però el programa és el “Gran Prix” no és pas “Fama”. Lola González va ser la coreògrafa d’aquest programa, en la que entre prova i prova hi havien uns petits números musicals coreografiats per ella. Ara bé, fixeu-vos en les dues fotos, concretament en els ballarins.
Veieu aquest video:






Veieu alguna cosa “curiosa”?
Doncs si, tenim cares repetides. Resulta que dos dels concursants de “Fama”, en Jeyko i Alba, ja havien treballat amb la cap d’estudis, fet que mai s’havia comentat en el programa. Encara més curiós, és el fet que aquests dos concursants, van entrar junts i com a parella. Molta casualitat no? Bé és cert que just aquesta setmana ha sortit expulsat en Jeyko, però també curiós que aquestes fotos van sortir tot just la setmana passada, i una vegada publicades van ser nominats i ell expulsat i ella es clar tenia de "retar" algú per no se expulsada, va fer el repte, i llogicament va ser eliminada. Unaltra casualitat?
La veritat és que aquesta edició esta plena de irregularitats, canvis en l’últim moment, nominacions estranyes, i fins tot un dels concursants, Jonás, va abandonar tot just aquesta setmana, donant-nos el motiu que no havia pogut suportar la pressió, quan la veritat és un altra, el pobre noi, potser el concursant amb el cap més moblat, no va voler seguir cegament els canvis estranys, i després d’una xerrada amb la organització (cosa que el 24h va censurar) va decidir que ell no passava pel aro, i que ell volia ballar i que no volia ser un putxinel·li del programa.
Fins i tot, han sorgit blogs com “FAMA A TONGAR” que es dediquen a postejar totes les irregularitats que van veient en aquest programa, i ja us dic, que no es precisament curt.

2 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

O.O Quin desastre. Està clar que aquest tipus de programes semrpe tenen coses extranyes al darrera, però aquí s'han passat.Ja veurem si fan una altra edició o no, i com continuarà aquesta...

L'illa dels monstres ha dit...

A part de ser un programa pesat i insoportable, a sobre és una estafa. ole ole

Related Posts with Thumbnails