LA CAJA, avui a TELECINCO

Aquesta nit a les 00:30, s’estrena “La Caja” a Telecinco.. Un nou reality la producció del qual és dels productors de 'Aquí hay tomate’ i el format segons diuen serà un "reality psicològic. Era un programa que ja havien anunciat pel estiu passat, amb el nom de “La caja roja”, però no serà fins avui que veurà la llum.
Segons explica La Fábrica de la Tele (la productora) durant els últims 2 anys un equip mixt d'enginyers i psicòlegs ha desenvolupat una tecnologia pionera que permet dominar les emocions. (o almenys així ens ho venen) Fins ara, només els membres de l'equip d'investigació han provat “La caja” I els resultats són espectaculars (ai com patirem).
"Si fa menys de 30 dies que t'has enamorat i ets en un núvol, “La caja” és el pas definitiu per sortir de dubtes. I si el que t'ha passat durant els últims 30 dies és que t'han deixat i estàs caient en una depressió, “La caja” accelerarà el mal trangol perquè passi com més aviat millor. " Això és part de la promoció del programa.

Així doncs, “La caja” suposarà una "teràpia de xoc revolucionària. Uns assoliran l'èxtasi i d'altres arribaran a la catarsi. Cap no tornarà a ser el mateix. Un equip de neuròlegs, antropòlegs i psicòlegs han localitzat quina zona del cervell s'activa durant la primera fase de l'enamorament i quina activitat neuronal s'intensifica després d'un desengany amorós", afegeix la informació de la web.

“La caja” és una càpsula que revoluciona les teves emocions i les multiplica per 1.000. Si entres a “La caja” aconseguiràs ser 1000 vegades més feliç. Si entres destrossat, aconseguiràs tocar fons molt més ràpid. " Aquest és el missatge amb el qual la productora ha captat els concursants.
"La Caja” és un "espai de 36 metres quadrats en el qual només pot entrar una persona cada 15 minuts. És l'únic programa de televisió capaç de canviar la teva vida en només 15 minuts.
El plató es sencill. una butaca situada en el centre exacte d'un immens plató cúbic completament tancat serà el lloc des del que cada individu afrontarà de forma individualitzada cada sessió de "La caja", un espai específicament dissenyat per afavorir la seva intimitat i incrementar la seva experiència sensorial.

Les cares internes del plató estan revestides per quatre pantalles gegants en la que es projectarà una àmplia gamma d'imatges i fotografies en les quals l'equip del programa sobreimpressionarà conceptes relacionats amb el conflicte emocional de cada individu.

A més, la butaca és un model Lounge Chair de Charles & Ray Eames, una peça que ja és un clàssic en les consultes dels psicòlegs.

Les reaccions que sorgeixin davant de la successió d'estímuls que percebran durant la seva experiència en l'interior del recinte cúbic seran captades per quatre càmeres robotitzades instal•lades en punts estratègics del plató.



Dues d'elles realitzaran moviments rotatoris al voltant del protagonista, mentre que els dos dispositius restants difondran plans zenitals que permetran a l'espectador presenciar a l'uníson les imatges impressionades sobre les quatre pantalles.

1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Mare meua, ja no saben què fer. Però no sé com han de canviar la vida de ningú en 15 minuts de teràpia xunga xD

Ara m'has picat la curiositat, a beure si hi faig un cop d'ull ;)

Related Posts with Thumbnails