GEMECS EN LES NOTICIES

La cadena de TV britànica BBC va tenir que interrompre sobtadament el butlletí informatiu que estava oferint el passat dijous, quan la presentadora Tasmin Lucia Khan va començar a gemegar durant l'emissió i posteriorment va abandonar el plató.
Des de llavors, els telespectadors britànics tracten d'esbrinar les raons d'aquest misteri, que va deixar atònita l'audiència.Tasmin estava oferint una peça de 60 segons de durada, que resumia breument les principals notícies d'actualitat del dia. Des de l'inici de l'espai, la presentadora va començar parlant amb veu nerviosa, que li va anar deixant sense aire a poc a poc.Únicament, es podia escoltar amb nitidesa la seva respiració agitada. Per això, la cadena es va veure obligada a interrompre el butlletí que estava oferint, després que la periodista es mantingués uns segons de silenci, només trencats pels seus gemecs.
La versió oficial de la cadena és que hi va haver un malentès amb l'hora d'emissió del programa, la qual cosa va provocar que la jove gairebé arribés tard a la locució de la peça, segons informacions del diari 'Daily Mail'.



1 opinions:

Jordi Pinyol ha dit...

Ja van mirar que no hi hagués algú amagat sota la taula???

XD

Related Posts with Thumbnails