LOST. CINQUENA TEMPORADA ALS ESTATS UNITS.

Per fi, aquesta matinada, hora d’aquí, començarà la cinquena temporada de Lost als Estats Units, aquí ens tocarà esperar una mica més.
La quarta temporada va acabar amb un revés inesperat. Caldrà veure com es resol ara en aquesta nova temporada, que s’ha fet pregar.Lost, la sèrie més reeixida dels últims anys. Per a tranquil·litat dels seus nombrosos fanàtics, que esperem amb ànsia la tornada de la sèrie de culte, la cadena ABC va anunciar que la cinquena temporada de "Lost" començarà amb un episodi triple. Així doncs la primera hora, es dedicarà a recordar la temporada passada, i les dues hores següents, en realitat són dos episodis nous.
Després d'una tercera temporada que va rebre moltes crítiques, els productors de la sèrie van doblar l'aposta i li van imposar un ritme vertiginós a la història dels supervivents del vol d'Aerolínies Oceanic 815. El final del seu quart any va significar un revés inesperat, que tindrà el seu aprofundiment des de avui.Però amb aquest episodi d’avui, també comença el conte enrere, de que? Doncs del final de la sèrie. Els productors ja ens fan saber que només queden 34 episodis per acabar la sèrie. Sembla molt, però només son dues temporades, vaja que l’any que ve direm adéu a la sèrie.
Encara que en un reportatge que es va realitzar a la cadena MTV, J. J. Abrams, el papa de la sèrie, deia que no descartava que una vegada arribat al final de la sèrie, es podria fer una pel·lícula.
Be la veritat que fins el maig del 2010 (data proposta pel final) ens faran patir molt i molt!
Tornem a enganxar-nos!





3 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Amb tants de seguidors que té aquesta sèrie, gairebé em fa vergonya admetre que no l'he vist mai ^^"" Però bé, aquesta és una bona ocasió per ficar-m'hi, si és tan bona ;)

Pep ha dit...

Home, és bona, però no agrada a tothom. si has de veure-la, millor comença pel començament.

Myriam Zanatta ha dit...

Gràcies pel consell ;D

Related Posts with Thumbnails