BATALLA DE LOS COROS. GRAN DESASTRE

Ja era difícil que una estrena funcionés enfrontant-se a “Gran Hermano” però després de veure el programa el que no entenc és com algú en Cuatro va pensar que “La batalla de los coros” estava llest per a la seva emissió. La veritat és que només veient el primer programa vaig pensar, “Que dolent que és”. El ritme no era l'adequat, ni l'estructura escollida, i sobretot els protagonistes.
No sé què li veuen a Josep Lobató a Cuatro, que parlava d'una batalla apassionant quan, en realitat, el programa va ser una suma d'imatges de càsting, sonses mesura i el més greu, repetides. Pot pensar-se, que la “patata” pensat tingués l’estranya idea de que el programa només s’aguantés pels artistes que encapçalen els cors. De fet, gran part del programa el van resoldre amb declaracions dels famosos però clar, han anat a escollit un grup de “sosos” com feia temps que no es veia en televisió: Marta Sánchez, Soraya, Mikel Erentxun, Manu Tenorio i Lolita. Amb semblant planter de gent sense experiència en programes d'aquest tipus poc se'n podia fer. I què dir dels cors. Més que cors eren gent cantant alhora i, per a súmmum, no van cantar en directe, cosa que fa més inexplicable encara la mala qualitat de les actuacions.
En fi, que ni les finalitats benèfiques (el guanyador donarà el premi a una associació sense ànim de lucre), ni l'assumpte de seleccionar ciutats per estirar el ganxo de l'enfrontament territorial no van aconseguir que l'audiència s’en adonés del caos que era el programa. Si és que fins i tot van arribar a donar malament el telèfon de les votacions en el primer programa.
Total, que s’han emès 3 programes, i avui “La gran final” i molt cops a la radio ho he dit, quan un programa s’anuncia com “La Gran...” o “El Gran...”, tremoleu, perquè no casi segur que serà dolent. Les dades d’audiència d’aquets 3 programes han sigut, 5%, 7.9% i 6.5%. Esta tot dit, no?


1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Ostres, no sabia que havia sigut tan desastrós... Tot s'ha de dir, sense haver-ho mirat cap vegada ja m'ho semblava xD Sobretot en saber que feien la final tan aviat :S A veure què treuran ara els de Cuatroº

Related Posts with Thumbnails