AQUESTA SETMANA.... CONTRAPROGRAMACIÓ (II)

Apa, ja hi tornem a ser. Telecinco s’ha vist obligada a canviar Gran Hermano, novament de dia. Ja que ha aconseguit els drets pel partit de Copa del Rei, “Barça-Atletico” (que volia també la Sexta) i es clar, el partit el fan dimecres.
Així doncs, la semifinal de Gran Hermano, passarà a la nit del dijous, i així tornar a competir amb “El internado” com la setmana passada, en la que el reality va guanyar per golejada a la sèrie. I la nova sèrie de Jose Luis Moreno, “A ver si llego” que de moment no s’havia decidit que fer, s’estrenarà el diumenge en el buit que deixa Aida, que fan avui. Ah! I la nova sèrie que deia en el post anterior, “Acusados”, doncs be, es queda 1 setmana més a la nevera junt amb el final de temporada de “Hospital Central”
Així estan les coses, no em sorprendria que encara hi haguessin més canvis, això si, estan demostrant que no tenen cap mena de respecte cap al televident, que com a antics sufridors del “Un, Dos, Tres”, patirem en silenci i haurem d’estar molt atents a la programació, si volem seguir algun d’aquests programes.

3 opinions:

Mavado ha dit...

¿Tando daño hizo el Barça-Atleti al miércoles? Es una pregunta. Me refiero a si algo ha tenido que ver...
Por cierto, por aquí en mi curro no se creen que GH gané al Internado... pero si tu lo dices... :)

Pep ha dit...

yo no he dicho que ganara, decia que la semana pasada ya lo gano y por goleada, y hoy...? cierto que hoy es el final de temporada... pero tambien es un dia potente en GH. Por intuición diria que GH volverá a imponerse.

Mavado ha dit...

¿Y quién ganó al final? Ya me come la curiosidad...

Related Posts with Thumbnails