Avui sense "Hombres de Paco", moguda al dijous

La “guerra” de contraprogramacions de les cadenes en aquesta posada en marxa de la temporada televisiva, esta tenint com a conseqüència que les noves series no s’estrenin per a que així facin servir els seus programes o sèries més consolidades com a mesura per frenar les audiències dels nous programes de la competència, aquest exemple ho vam veure molt clar la setmana passada.
Així doncs, Telecinco, encara té pendent la sèrie “Acusados”, “A ver si llego” i la sèrie americana “Mentes Criminales”. I Antena 3, te encara pendent d’estrena, “Doctor Mateo” i la 1 també està pendent d’estrenar “Águila Roja” i “Pelotas”. Moltes sèries queden, així que encara és d’esperar que les cadenes juguin al gat i la rata, fent ballar tota la programació, per ubicar les estrenes en un bon lloc.
Però no només amb les estrenes juguen, la setmana passada, Telecinco va col·locar a Aida, en la nit dels dimarts, fet que va fer trontollar les audiències del dimarts, 24% per Aida, 14.7 “Los hombres de Paco” de Antena 3. Així, que avui mateix, antena 3, decideix moure a la seva sèrie a la nit dels dijous, així doncs aquest dijous competirà frontalment amb la Final de Gran Hermano 10.
I ara una petita reflexió per a les cadenes, ja se que no ho llegiran, però bé, aquest ball continuat de la programació és una falta de respecte a la gent que segueix una determinada sèrie o programa. Però ja més enllà, no se’n adonaven que això no funcionaria? Ubicar en un mateix dia i franja horària tantes sèries, no veuen que es prenen el menjar entre elles.? Sincerament, si realment volguessin contraprogramar en condicions, no haurien de programar coses diferents i amb qualitat? Vull dir si jo soc un seguidor de sèries, i de cop i volta em trobo que uns dies de la setmana, tot el que fan són sèries... hauré de triar-ne una per veure (ja se que les puc gravar i veure-les altres, però això no es computa en les audiències) però si estesin més repartides en veuria més. Sabem que ara les cadenes han descobert que les sèries son una moneda de canvi i estan de moda, però no convé explotar això, perquè pot tindre l’efecte contrari.

1 opinions:

La Familia Menta ha dit...

Aquestes tàctiques de contraprogramació maregen... Realment, el que estan aconseguint és que la gent mire les sèries per Internet, sense talls publicitaris i a l'hora que cadascú vol.

T'he agregat a la meua llista de blogs, si no t'importa. Fins aviat!

Related Posts with Thumbnails