AQUESTA SETMANA.... CONTRAPROGRAMACIÓ

Aquesta setmana ve calenteta en aquella activitat que en teoria les cadenes de televisió no poden fer, però que no paren de fer-ho, estic parlant de la “contraprogramació”. I en concret aquesta setmana, Antena 3 i Telecinco sembla que juguin al gat i la rata fent una contraprogramació brutal, i és que cada cadena intenta triomfar amb els seus respectius productes estrelles en aquesta engegada de trimestre i es clar, de pas, intentar blocar al rival.
A veure, la sèrie “El internado”, “Aida”, “Gran Hermano”, “hospital Central”, la nova serie “Acusados” son algunes de les variacions.
A veure, la setmana passada, La Sexta, estrenava, amb un notable èxit d’audiència la sèrie “El Mentalista”, i aquesta setmana estrena just a continuació la nova temporada de “Prison Break”, que ha passat? Doncs que Antena 3, mou a “El Internado” el dijous, així que si voleu veure el episodi de final de temporada d’aquesta sèrie, Ull!, que serà el dijous, però no penseu que es casual aquest moviment, i és que Telecinco també havia anunciat, que ara que s’ha acabat “Sin tetas no hay paraiso..” estrenaria una nova serie en aquest horari, i sembla que si no hi ha canvi, que serà la sèrie “Acusados”, sèrie protagonitzada per Blanca Portillo i José Coronado.
També es mourà la sèrie “Aída” , que passarà de la nit del diumenge a avui a la nit, aprofitant el forat de Gran Hermano, que torna a emetre demà dimecres. Així que, ull de nou, que si voleu veure com la Aida va a presó, es AVUI.
I és clar, si la semifinal de Gran Hermano es mou al dimecres.. que passarà amb la sèrie Hospital Central? Justament quan aquesta setmana havien anunciat que seria també el final de temporada? Doncs de moment no està clar, en la meva opinió sembla probable, que la moguessin al dijous i no estrenar la nova sèrie, però en el moment que escric això no està ubicada enlloc.
Però com que això p de la contraprogramació és una cosa que pot variar molts cops, a saber al cap del dia com acabarà.

1 opinions:

Myriam Zanatta ha dit...

Mare meua quins embolics... Estàs al corrent de tot, pel que veig :) Amb tants canvis de programació els telespectadors com jo estem una mica perduts.

M'ha agradat el teu blog, és molt útil per estar a la última de les novetats televisives ^^

Related Posts with Thumbnails