El Encantador de Perros

Cada cap de setmana, Cuatro emet a les 13:00 "El Encantador de Perros".
És un programa que s'emet originalment en el canal americà National Geografic.
Un curiòs programa, que podriem dir es com la Supernanny però de gossos, on un ensinistrador profesional soluciona problemes de conducta dels gossos. En cada programa César Millan (així es diu l'ensinistrador) es centra en un gos problemàtic, arriba a la casa sense informació ni preparació, estudia el cas, aplica les seves regles i marca els limits per a que el gos pugui conviure perfectament amb la familia. Normalment, sol dir que realment els que necesiten entrenament son els amos i no els gossos.
Ja dic, és una mica la supernnany de gossos, dona consells, i sempre es pot apendre alguna cosa del programa i més si teniu gossos a casa, això si, els casos més extrems, de agresivitat, avisa que millor no fer-ho sol i buscar la ajuda d'un profesional.
El programa ha estat nominat 2 vegades a un premi Emmy en la categoria de millor programa de Realitat. (anys 2006 i 2007).
En César, ha aparegut en la sèrie "Entre Fantasmas" (Ghost whisperer), en el capítol 19 de la segona temporada, interpretant-se a ell mateix, un ensinistrador de gossos presentant un llibre (llibre que ara, ja podem trobar en les llibreries d'aquí).
Desde aquest cap de setmana, Cuatro ha començat a emetre la tercera temporada. I vaig quedar en estat de xoc, quan vaig veure un dels casos, us deixo el video de you tube per a que el mireu, està en anglés, pero us fareu la idea del meu estat de xoc. El gosset en qüestió, es diu Kisses (petons), i està tenyit de color rosa, però no només això, tota la casa es rosa i la roba de la seva mestressa es rosa. Friki flower power al poder!! jeje. No jutjeu al programa per aquest video, sol ser mes seriòs que això.





http://www.cesarmillaninc.com/





Related Posts with Thumbnails