Los Informáticos "The IT crowd"

Aquesta nit, Canal Plus estrena "Los Informáticos" (The It Crowd) Una comèdia britànica de situació divertidíssima. El nom que han escollit per la versió castellana, fa perdre el significat en versió original, permeteu que us ho expliqui. Les sigles IT, en anglès vol dir "tecnologies de l'informació" i "Crowd", es pot traduir com "grup", "gent" o "tripulació" en el mateix sentit o com "multitud". D'aquesta manera, el títol en versió original vol fer un joc de paraules entre el significat "La gent del departament IT" i la famosa dita "dos son companyia, tres son multitud" (Two is a company and three is a crowd), si veieu la sèrie entendreu el perquè.
La sèrie gira al voltant dels tres protagonistes, els membres del departament, un friki , pero friki friki, de la informàtica, 1 "ligón" i una jefa histèrica que no te ni idea de informàtica. Un cocktel explosiu.
Cada episodi duran al voltant d'uns 20 minuts. I fins la data hi ha produides 2 temporades de sis episodis cada una. La segona temporada esta calenteta encara, ja que ha acabat escasament fa un mes.
Us la recomano, molt i molt. Feia temps que no reia tant amb una sèrie d'aquest tipus.

Related Posts with Thumbnails