Nova entrega dels Premis Emmy Internacionals

Els premis Emmy son els galardons que s'entreguen anualment com a premi a l'excelencia en la industria de la televisió americana, de forma similar als Oscar.
3 organitzacions separades però relacionades presenten el premis Emmy:
L'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Televisió (Academy of Television Arts & Sciences) honra a la televisió en horari de primetime. No inclou els deports.
L'Acadèmia Nacional de les Arts i Ciències de la Televisió (National Academy of Television Arts & Sciences) reconeix la programació deportiva, documental i noticiera en els horaris matinals i vepertins (el que en argot televisiu s'anomena Daytime)
L'Acadèmia Internacional d'Arts i Ciències de la Televisió (International Academy of Television Arts & Sciences) premia la programació originaria fora dels Estats Units.
I després d'aquesta introducció, dit sigui de pas, treta de la wikipedia, anem a la noticia d'avui.
Aquesta pasada nit del 19 de novembre, a Nova York, s'ha fet la gala d'entrega dels premis Emmy en la seva versió internacional, que ja arriba a la edició número 35.

Gran Bretanya, va ser el pais triunfador de la nit.

La millor sèrie dramàtica va ser per "The Street" (BBC) així com la de millor actor.
En la categoria de millor programa d'entreteniment sense guió, també per un programa de la BBC, "How do you solve a problem like Maria?", on també TVE optava a un premi, per el programa "El Coro de la Cárcel". En la categoria de comèdia, "Little Britain Abroad" i"Simon Schama's Power of Art: Bernini" per programació artística, tots dos també de la BBC.

Polonia es va endur el premi al millor programa infantil, "The Magic Tree", Holanda el de millor actor, Pierre Bokma, de la sèrie "The chosen one" (que va empatar amb el actor esmentat abans de "The Street") i frança el de millor actriu, Muriel Robin, de la sèrie "Marie Besnard _ The Poisoner" basada en fets reals, entre altres guanyadors. Tota la informació de nominats i guanyadors la podeu trobar a la seva plana oficial http://www.iemmys.tv/

Però el que podriem dir que va ser el protagonista de la nit, és Al Gore. Que va rebre de mans de Robert de Niro, el premi Fundadors dels Emmys internacionals, per promoure "la nostra humanitat comú".






Related Posts with Thumbnails