Men in Trees



Si, així com ho sentiu, Men in Trees, homes als arbres, és el títol de una sèrie norteamericana que desde el dia 13 de setembre es ve emetent al canal FOX. És una sèrie, que encara que n'havia sentit parlar, com qui diu, l'he descoberta aquest cap de setmana. Tenia uns quants episodis per veure, i he de dir que m'ha conquistat. De que va la sèrie? Marin Frist, una dona d'èxit, segura d'ella mateixa, i que ha escrit uns quants llibres bestsellers que tracten de l'amor i les relacions de parella. Uns dies abans de la seva boda, viatja a Alaska per promocionar el seu últim llibre. Degut a un descuit accidental, descubreix que el seu promés té una amant, un fet que marca la manera de veure la vida de la Marin.

La sèrie ens ensenya com serà la nova vida de la Marin, decidida a probar sort en una petita aldea d'Alaska, St. Elmo, on va anar a promocionar el seu llibre i que ara es convertirà en la seva nova llar. Poc a poc, anirem coneixent els nous amics i veïns de la protagonista, un grup format en la seva majoria per homes, els quals no saben res de la vida urbana a una gran ciutat, fet que provoca moltes situacions gracioses entre la Marin i els habitants del poble.



Aquesta petita aldea, és un lloc perfecte i idílic, per recarregar les piles i veure que encara hi ha gent que viu sense estrés, mes pendents d'ells mateixos que de les preses diaries i les intrigues profesionals.
Entre el nou cercle d'amics de la protagonista podem trobar al locutor de radio i també propietari de la pensió on s'allotja la Marin, una prostituta entranyable, una sheriff obsesionada amb els raigs UVA, un pilot d'avions profesional i un "solter d'or".

La sèrie podriem dir que és una barreja de "Doctor en Alaska", una miqueta de "El diario de Bridget Jones" i un xic de "Las chicas Gilmore".
Fa poc TVE ha adquirit els drets per emetre aquesta sèrie. Veurem quin tracte tindra per part d'aquesta cadena, ja que com sabeu, no tracta massa les sèries, Perdidos, Mujeres Desesperadas ... per exemple.



Related Posts with Thumbnails