Pushing Daisies


Aquest cap de setmana estaré "liadillo", així que no crec que pugui actualitzar el bloc, així que no vull acabar la setmana sense recordar que Canal + estrena el diumenge la sèrie americana Pushing Daisies a les 21:30. La sèrie es tan nova i de tan recent adquisició que la emetrà en versió original subtitulada.
Aquesta sèrie ha sigut en els Estats Units una de les millors estrenes, podríem dir que té el ingredients que sol agradar a la gent per seguir una sèrie, amor, fantasia i unes gotes de misteri. És una opinió personal, però per la estètica i la historia, us pot recordar molt al tipus de pel·lícules que fa Tim Burton.
La trama no us la vull desvetllar massa, però lo essencial que heu de saber, és que el protagonista de la història, té un poder molt especial, pot ressuscitar, només amb tocar-ho, qualsevol cosa que hagi mort, ara bé, si ho toca per segona vegada, torna a morir, i ja no pot tornar a reviure. La història és complica, quan és la seva xicota la que perd la vida. Ell no pot fer més que tocar-la, i la torna a reviure, però... ai! que feliç seria tot si no fos que... no la pot tornar a tocar mai més, doncs la mataria.
Una sèrie molt interessant, ara be si no us va la versió original, espereu que mes endavant..., ja sabeu que les Sèries "eligen Cuatro".
Bon Cap de Setmana

Related Posts with Thumbnails