Torna Futurama


Futurama, creada pel creador dels Simpson, Matt Groening, torna a la petita pantalla, però no el format que coneixíem. Ara, es posa a la venda en DVD directament i en pel·lícula. Estan prevista una sèrie de films que aniran sortint en DVD. Aquesta setmana als Estats Units, surt la primera. Que podríem traduir com una cosa semblant "La gran victòria de Bender" (no se’m acut una traducció millor). La història es centra en el Bender, que cau en mans d'uns criminals, que el fan servir per als seus malvats fins.


Però a més a més, aquesta pel·lícula ja ve rodejada de polèmica. La setmana passada, misteriosament, es va filtrar a Internet, no se sap com, però ha aparegut en diverses planes de la xarxa com Stage6, piratebay o quicksilverscreen.com i d’aquí ja es troba en les xarxes habituals de descàrregues d’Internet. No cap dubte que els fans de futurama els hi farà gràcia, encara que potser en Matt Groening no n'hi farà tanta. I dic potser, perquè alguns dels creadors d'algunes de les sèries d'èxit, i millor no dir noms, comentava que estan encantats que la gent es baixi les seves sèries per Internet, cosa que fa millorar les vendes en DVD i un moviment de fans més potent.

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

està clar que tot lo que sigui referent a que Futurama segueix actiu és una grandiosa noticia, pero a veure que tal se'ls dóna aquest nou format...

una salutació i t'agregaré als favorits del meu bloq. no em reconeixeras potser, pero ens hem vist mes d'un cop pels passadissos de Punt 6 (com si fossin grans passadissos jajaja)

salut!

Related Posts with Thumbnails