Especial Shrek per Nadal



Antena 3 ha adquirit aquesta setmana, els drets d’una pel·lícula nadalenca especial per televisió, que s’anomena Shrek the Halls. Efectivament, és el Shrek, l’ogre verd i grandot de les pel·lícules. Antena 3 ha demostrat ser molt viva aquest cop, ja que tot just, la setmana passada es va estrenar als Estats Units, on va tindre un gran èxit d’audiència, es va convertir en el programa de prime time més vist pels nens en els últims 7 anys i el segon més vist per adults, amb un total de 21 milions d’espectadors. Segons he pogut saber, la cadena té intenció d’emetre aquest especial aquestes mateixes festes de Nadal.
“Shrek the Halls” ens explica una bonica historia nadalenca on Shrek per primera vegada celebrarà el Nadal a la seva casa del pantà, amb la Fiona i els nens. El problema radica en que ell mai ha celebrat el Nadal i no sap com fer-ho. Va demanant ajuda als seus amics, el Gat amb botes i l’Ase, però li xafen els plans. Més tard trobarà un llibre que explica fil per randa el que ha de fer per Nadal, un llibre al estil auto ajuda, cosa que tampoc anirà massa be. Al final, esperem que el pobre Shrek comprengui l’autèntic significat del Nadal.
La pel·lícula en la versió original ha sigut doblada pels mateixos actors de les pel·lícules, en Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona), Ase (Eddie Murphy), Antonio Banderas (El gat amb botes) entre altres. Espero i desitjo que el doblatge espanyol tingui això en consideració i faci el mateix que la resta de films.

1 opinions:

Jobove - Reus ha dit...

pot estar bé, soc un fanàtic del Shrek des de sempre

salutacions

Related Posts with Thumbnails