Nova temporada de “ALLÁ TÚ”

Avui 17 de desembre, torna “Allá tú” en la que ja és la seva cinquena temporada.
El conegut joc de les capsetes, on si tens sort i saps negociar et pots emportar interessants premis, fins al premi gros de 600.000 €.
Aquesta nova edició segueix sent presentat per Jesús Vázquez, el com molta gent anomena, el presentador de moda, ja que en els últims temps ha presentat el Allá tú, Operación Triunfo, Supervivientes (que per gener torna, ja aniré comentant) i altres programes especials. Aquest presentador té un estil molt personal que li dona un segell molt característic al programa. De fet, una del claus de la seva frescor i per la que demostra aquest estil, és que surt sense guió, tot el que va fent i dient ho va improvisant, i es nota que s’ho passa bé presentant el programa.
Aquesta cinquena temporada no te masses novetat, potser només destacar-ne una, la figura del banquer, que és el qui en part negocia amb el concursant. Aquest banquer, que va trucant durant el programa i va oferint tractes per canviar la capseta o el premi, en aquesta edició serà més malèvol o recargolat, ja que incrementarà el “sofriment” i nerviosisme dels concursants.
Per resumir en números el concurs, com ja havíem dit, és la cinquena temporada del concurs, per gener farà quatre anys que s’emet, ha repartir des de les hores més de 22.000.000 €. I ja posats en els premis, el premi més gran, el de 600.000€ se’l va endur en Gilbert Trilles veí de l’Aleixar.

1 opinions:

L'illa dels monstres ha dit...

ufff no soporto en absolut aquest concurs... colla de pesats que son!!

Related Posts with Thumbnails