STAR TREK ESPACIO PROFUNDO NUEVE a VEOTV



Pels que no em coneixen, aclarir que soc un gran seguidor de sèries, però en la meva anima, jo soc un “trekkie”, o sigui un seguidor de les sagues de Star Trek. Considero que a nivell nacional les sèries de Star Trek no han estat ben tractades per televisió, remarco lo de nivell nacional, perquè TV3 ha emès alguna de les sagues, “la nova generació”, “la sèrie clàssica” i “Voyager” amb un tractament bastant digne, i ara també em ve al cap, el canal SciFi Chanel, que ha emès la última (fins al moment) de les sagues trekkies que és Enterprise.
Doncs ara toca veure la tercera (en ordre cronològic) d’aquestes sagues, Star Trek Deep Space Nine (Espacio Profundo Nueve). I la cadena encarregada, és una de les que emeten en TDT, la cadena VeoTV.
Segons el seu comunicat expliquen, que la sèrie s’estrenarà el proper dia 5 de gener a las 17:00 emeten el primer episodi (que en realitat són 2). Això només serà el dia de l’estrena, després a partir del diumenge dia 13 a les 21:00 s’emetran setmanalment 2 episodis. Expliquen que estan fent un doblatge nou, ja que els que hi havia fins ara en DVD era en el castellà neutre i ens sona fatal. Ens remarquen que si la sèrie te tirada, podrien passar-la en edició diària a les 23:00 i de quan acabessin continuar amb la sèrie Star Trek Voyager. Així que seguirem atents.
Per la gent que no conegui de que va aquesta sèrie, dir que aquesta tercera saga de la franquícia, és la primera que no està centrada en la nau Enterprise i que no tots el personatges regulars pertanyen a la Flota Estel•lar. Espai Profund 9, és el nom d’una gegantina estació espaial, que serveix com a lloc estratègic a la Federació, ja que està just al costat del primer forat de cuc estable que comunica amb una regió del espai encara no explorada per la Flota Estel•lar.
La sèrie ha tingut 7 temporades. Les primeres 3, segueixen una mica el clixé del que havien estat els episodis de les anteriors sagues, però no es fins la quarta temporada que la sèrie agafa la seva identitat pròpia, i comença a crear unes histories que es van encadenant entre si , tot creant una historia molt solida.

1 opinions:

Anònim ha dit...

És interessant això que expliques de que la sèrie agafa força a partir de la quarta temporada, perquè jo només he vist les primeres i no m'han acabat d'enganxar. A més, suposo que també hi compta la inevitable comparació amb la Babylon 5...
Gràcies per la informació.

Related Posts with Thumbnails