Guia de la Nit de Nadal Televisiva i no morir en el intent.

Avui és un dels dies on les cadenes de televisió intenten aconseguir el màxim d’audiència, i potser aquest any, podríem dir, que és la nit on s’han passat més. Avui la contra programació i el intent de superar la cadena rival és més gran que mai. Avui per resumir-ho molt, és una barreja de tradició, humor, música i caspa (que malgrat em pesi, aquesta última dona molta audiència) . Fem un repàs al dia d’avui, i jutgeu vosaltres mateixos.

TVE
Per ser “originals” emetrà a les 21:15 un programa fresc i original, que mai havien fet (irònicament parlant), un ESPECIAL “Mira quien Baila” presentat per Anne Igartiburu (espero haver-ho escrit bé), els participants seran cares conegudes de la cadena, Pilar Garcia Muñoz (España Directo), Juan Carlos Cerezo (Cine de Barrio), Mar Regueras, Fabio Testi e Iker Lastra, actors de la sèrie “Herederos”; Enric Company, (España Directo), María José Molina (gente) i Antonio Garrido, (Identity).

I desprès del MQB, ve un clàssica nadalenc, concert de Raphael i amics. Això serà al voltant de la mitjanit. El programa es diu “Nochebuena con Raphael”, i apart de ell mateix actuaran Los Lunnis, el grup Mota (on un dels fills de Raphael canta), David Bisbal, Paloma San Basilio, Chenoa, Lolita, Alex Ubago i uns quants més.

Antena 3

El primer programa que obre la nit, es un especial Nadal dels Simpson. Com sabran els seguidors d’aquesta sèrie, cada temporada, té un especial Nadal, doncs avui podrem veure el especial de la temporada 18 inèdit a les televisions d’aquí. Després n’emetrà 2 més ja emesos.
Després dels Simpson, arriba Juan y Medio, a les 22:30, amb l’especial “Somos la eñe”, programa que “buscarà” el millor acudit del 2007 i el millor humorista.

Ja la 1 de la matinada, arriba l’especial “La Nochemásbuena”, el típic i tòpic especial de imatges divertides, la novetat és que el presenten la Marisa Porcel i Pepe Ruiz (si aquestos noms no us diuen res, canvieu-los per Pepa i Avelino), només estaran la primera meitat del programa, on podrem veure les imatges més “delirants”,la segona meitat, la presenta Juan y Medio de nou i amb la col·laboració de les actrius mes jovenetes de les series de la cadena i alguna altra. Carlota Garcia (Paula al internado) i Denis Peña Molina (Evelin a la mateixa sèrie) i la Maria Isabel.

Ara arriba el torn de Telecinco.

A les 21:15, la gent de Camara Café amb el seu especial de Nadal.

Després el especial Nadal de “Escenas de Matrimonio”, on ja deia feia unes setmanes, podrem veure, les 3 parelles juntes i amb la col·laboració de Lina Morgan.

I per acabar la nit, 2 reposicions de CSI Miami, perquè canviar una cosa, si cada dilluns va bé, no fos cas que la parròquia canviés de canal.

CUATRO
A les 21:15, un Especial de Nadal de “El Hormiguero”, anomenat “¿por qué no te quedas?, amb tots els col·laboradors habituals del programa. Humor i experiments, i els millors moments dels convidats del 2007.

Eva Hache no ha de ser menys, i també ha preparat un especial de Nadal, “Feliz Hachebuena”, començara amb el missatge nadalenc, de Sa Graciosa Majestat Eva Hache a tots els Espanyols, documentals inedits de la televisió de fa 2007 anys (no m’he equivocat, és així), col·laboracions de tota la troupe del programa, consells nadalencs, la abducció de Papa Noel, vaja un Eva Hache com mai hem vist, amb més duració i molts més continguts.

L a Sexta

Molt més moderada que les altres cadenes, però no per això menys interesant.
A les 21:20, el especial de Padre de Familia.

Pel·lícula familiar a les 22:00, La Familia Addams.

I després, el especial de Nadal de Buenafuente. On tindrà de convidats a Papa Noel, Meltxor, Gaspar i Baltasar. Entre tots faran un repas a las les frases celebres de l’any, “Yo no me llamo Jose Luis”, “mi primo me ha dicho que el cambio climatico no es pa tanto” o “El Ave llegarà a Barcelona el 21 de diciembre” entre altres perles.

La 2

Es desmarca de totes les cadenes, i emetrà una pel·lícula del 2002, Lejos del cielo, a les 21:45, un retrat de la societat del 2005.

TV3

A les 22:00, un especial Nadal de la Rentadora, on veurem la evolució dels anuncis típics de Nadal.

A les 22:25, un clàssic nadalenc, “Nadal a 3 bandes”

I a les 23:25 AbbaMania, és un programa d'actuacions musicals temàtiques que oferirà versions catalanes inèdites dels clàssics de tots els temps. Presentat per la Nina, els 6 programes seran una gran festa de la música centrada en un tema: Abbamania, Cinemania, Rockmania, Greasemania, 60mania i Discomania. Cada "...mania" serà una divertida oportunitat per escoltar les cançons de la nostra vida interpretades per grans cantants en actuacions sorprenents i, sovint, irrepetibles. Cada programa serà una divertida oportunitat per escoltar les cançons de la nostra vida en actuacions sorprenents i, també, per veure reunits en el mateix escenari tots els intèrprets que participen en cada un dels programes. Els cantants que actuen en cada edició són: Cris Juanico, Sabor de Gràcia, Gisela, La Puerta de los Sueños, Roser, Pep Sala, Musical més petit, Lichis, Jaume Sisa, Mone, Iguana Tango, Cristina del Valle, Llorenç Santamaria, Los Manolos, Víctor, Macedònia, Tennesee, Sylvia Pantoja, Mazoni i Gerard Quintana. Entre actuacions, diferents vídeos ens explicaran detalls sobre cada tema i ens faran reviure els nostres records de la mà de cares conegudes de l'entorn català. Farem algunes preguntes i hi hi donarem resposta aprenent noves curiositats. En el rànquing explorarem les fites musicals de l'època al més pur estil radiofórmula.



1 opinions:

Jordi Pinyol ha dit...

Ufff... davant d'aquesta "gran oferta" televisiva caldrà començar a pensar en buscar alguna peli en DVD que permeti passar la nit sense perill d'alteracions al cervell.

Bones festes!

Related Posts with Thumbnails