Marisa Porcel i Pepe Ruiz debuten avui a "La familia mata"


Encara coneguts per l’audiència com a Pepa i Avelino, aquests 2 actors debuten avui dilluns a es 22:00 al episodi de la sèrie de Antena 3 “la familia mata”. Interpretaran a Elvira i Fermin, els avis de Susana i Marcos Mata. Elvira pot presumir de ser una de les primeres dones en estudiar una carrera universitària, encara que li va servir de poc ja que mai va poder exercir. Actualment és una aficionada al esoterisme i al tarot. Té idees molt feministes, és oberta de ment, caràcter fort, sense pels a la llengua i defensa el sexe a la tercera edat, i a sobre no suporta a la dona del seu fill.
Per l’altra banda en Fermin, és un home que de jove ha sigut un triomfador en els negocis, encara que sempre va dient que té 3 carreres universitàries, la veritat no va acabar ni el col·legi. Encara a la seva edat, es creu un seductor i és molt presumit. Al contrari de la seva dona, és molt tradicional i considera al seu fill un empresari de segona.
Però igual que passarà a Telecinco, que per Nadal tindrem sobresaturació de Escenas de Matrimonio, Antena 3 no es queda curta, i aprofitarà la popularitat d’aquests veterans actors per conduir un especial de Nadal, la nit del 24 de desembre, el programa es dirà “La noche más buena”, i serà el típic programa contenidor que recollirà les imatges més divertides i impactants que s’han produït en televisió durant el 2007.
I això no es tot, també col·laboraran com a parella de ball a TVE, en el especial “Mira quien baila” el dia 15 de desembre, una gala destinada a recollir diners per la ONG FAO (organització de les nacions unides per a l’agricultura i l’alimentació).

2 opinions:

Jobove - Reus ha dit...

caspos molt caspos, ho sento

salutacions

Pep ha dit...

comparteixo l'opinió. la caspa, desgraciadament està de moda.

Related Posts with Thumbnails