Avalantxa de sèries a FOX

FOX, la segona cadena digital més vista (justament ahir es feien públic el ranking d’audiències de les plataformes digitals), ens prepara un gran assortiment de sèries pel gener de 2008.
FOX, es podria dir que es vesteix amb les millors gales per donar la benvinguda al nou any 2008, Anatomia de Grey, Bones, Entre Fantasmas, House, Shark, The O.C i The Unit, són sèries tornen amb nous episodis.
La primera en estrenar-se és The O.C, que ho farà el dia 3 de gener (el dia del meu aniversari) a les 18:35. Aquesta serà la quarta i última temporada d'aquesta sèrie que ens explica les histories sobre les relacions entre pares i fills, marits i mullers i les relacions d'un grup d'adolescents de Califòrnia.
El 8 de gener a les 22:00, es House qui arriba a FOX, amb la seva quarta temporada, però aquest cop, ja doblada. No cal dir massa d'aquest peculiar i malcarat doctor. Això si, pels amants de la versió original, seguirà emetent els dimarts a les 0:05 amb subtítols en espanyol.
El dia següent, el dia 9, ales 22:00, es la segona temporada de Shark la que s'estrena, on continuarem veient la vida personal del surrealista, a vegades, de Sebastien Stark, un advocat defensor que després de un inesperat cas, passa les seves agressives tàctiques al costat de la fiscalia.

El dia 11, també a les 22:00, arriba la tercera temporada de Bones, una mena de CSI, però es basa en la antropologia forense per resoldre els casos.
La segona temporada de "the unit" arribarà el dissabte dia 19, més missions secretes i encobertes realitzades per un equip de les Forces Especials del exercit dels Estats Units.
Anatomia de Grey, torna amb la seva quarta temporada, el dia 23 a les 21:30. Una de les sèries de metges que més m'agrada.

I per últim, el dia 25 de gener a les 21:30, arriba la tercera temporada de "Entre Fantasmas". Sèrie que gira entorn de Melinda Gordon, que té l'habilitat de comunicar-se amb els esperits que encara estan vinculats a la vida terrenal i que busquen la seva ajuda per determinades raons. Com a dada curiosa, comentar, que la sèrie s'inspira en el treball de un conegut mèdium anomenat James Van Praagh.




Fins aquí les series, que retornen a FOX, però hi ha 2 estrenes.

El dia 7 de gener s'estrena la polèmica "Californication" que ens explica la vida d'un escriptor que s'esforça en compaginar la seva carrera professional, la relació amb la seva filla i la seva ex-novia. En un moment d'estancament professional, es centra més en la seva obsessió per les dones atractives, l'alcohol i les drogues. L'èxit de la sèrie ha sigut tan brutal, que la cadena per cable showtime, on s'emet als Estats Units, ja l'ha renovat per una segona temporada.
El dia 24, s'estrenarà "sin cita previa", que realment és un spin-off (una sèrie, que neix a partir d’un altra) de Anatomia de Grey. La sèrie ens explica la vida de Addison Montgomery, una famosa cirurgiana, que deixa el hospital Seattle Grace, es separa del seu marit, i es trasllada a Los Angeles tot buscant un clima més càlid i noves oportunitats a la vida. Allí troba als amics de l'escola de medicina, i s'uneix al equip de la clínica on treballen.




3 opinions:

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per tindre's al correr de les series

salutacions

La Mossegada Vinyols ha dit...

Jo en se d'una que amb anatomia de grey estara molt u molt contenta...juas juas..jo em quedo amb house,bones i per descomptat amb la meva chiki de entre fantasmas...ah!i s'haura de veure californication...

Anònim ha dit...

Moltes sèries i poques hores per mirar la tele. Per cert passem les dades aquelles de l'altre dia sobre les audiències els diferents dies de la setmana a la tv. Dijous i dimecres per endavant i divendres darrera de tot no?
Si de cas passem els porcentatges totals o la quantitat.
Mercès i endavant.
consuetudinarium@mesvilaweb.cat

Related Posts with Thumbnails