Tornarà la sèrie Jericho.


Jericho, és una de les sèries, que s'han emès per aquí. Hi ha gent que la va seguir, i es va sentir "enfadada" quan van descobrir que era una sèrie que no continuava, fins i tot, gent deia que no la volia veure degut a que no tenia final. Als Estats Units la van cancel·lar, tot just acabada la primera temporada, i ens vam quedar amb moltes ganes de saber moltes coses. Una sèrie, no es pot deixar així, fot molt. No és la primera vegada que ens passa això als seguidors de sèries. Un petit exemple, la sèrie de ciència ficció Farscape, li va passar el mateix, tot just acabada la quarta temporada, i els seguidors ens vam quedar amb les ganes de com acabaria tot allò. Però el moviment dels fans i seguidors, es va posar en marxa, i després d'uns anys, van aconseguir, que la productora de la sèrie, fes una minisèrie, on s’expliqués tot, tots els arc argumentals quedessin explicats, i la sèrie pogués tindre un gran final adequat.

Doncs un cop més, els seguidors de sèries, s'han posat les piles. I Jericho, gràcies a les webs d’Internet que demanaven el seu retorn, les recollides de firmes, ho han tornat a fer. Jericho torna com a un minisèrie, cosa que alguns de vosaltres ja potser havíeu sentit, però ara ja te data d'estrena. Serà el 12 de febrer, això si, als Estats Units. Encara que la decisió, ja estava presa de fa temps, això els hi va com anell al dit, ja que el guió, ja estava fet, abans de la vaga d'escriptors, d'aquesta manera ja saben que tenen assegurat un programa per aquelles dates, perquè pel que sembla, la vaga encara va per llarg.
Per cert, he vist els últims episodis de "mujeres desesperadas" i "herois", emesos als Estats Units, i sincerament, desitjo que la vaga es resolgui aviat, ens han deixat amb uns finals d'allò mes interessants i amb ganes de molt més. Ara be, això ho diu la meva "vena" de FAN d'aquestes sèries, però en el fons, se que els guionistes tenen raó, i m'agradaria que tot es resolgués al seu favor, i que aconsegueixin les reivindicacions que demanen. així que paciència.

1 opinions:

Anònim ha dit...

ADOROOOO JERICHO

BESITOS

(Ô_^)

HAIRYBEARS
http://hairybears.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails