Segueix la vaga de guionistes


Els guionistes de televisió i cinema de Hollywood, que han estat de vaga durant gairabé 2 setmanes,tornaran a negociar amb els productors el dia 26 de novembre, segons han anunciat aquestos i el sindicat d'escriptors. En un comunicat conjunt, el Sindicat d'escriptors dels Estats Units, divisió oest, i l'Aliança de productors de cinema i televisió, afirman que les 2 parts han acceptat tornar a les negociacions formals, encara que no es van donar detalls. Encara així, els escriptors, en vaga desde el 5 de novembre, continuaran amb la seva protesta, així ho va asegurar el portaveu sindical, Gregg Mitchell. Alguns van rebre amb alegria la decisió de tornar al diàleg.

La cosa és que la vaga fa molt de mal a les productores de sèries de televisio i programes de televisió, i encara els preocupa més que molts actors d'aquestes sèries sentin simpàtia per la causa, cosa que fa que la gent doni suports als guionistes.

Com un petit exemple, mireu la foto. Els coneixeu?
Son dos dels protagonistes de la sèrie "Herois". D'esquerra a dreta, en Greg Grunberg (Matt Parkman) o Sendhil Ramamurthy (Dr Mohinder Suresh).

Related Posts with Thumbnails