Sin Tetas No Hay Paraiso. Últim episodi de la temporada



Ahir la “Gran Via” de Madrid va quedar colapsada degut al passi a pantalla gran del últim episodi de la temporada de la sèrie “sin tetas no hay paraiso”.
Ja es sabia que la sèrie estava arrasant a la televisió i que el fenomen 'duquesita' havia envaït la xarxa, que dic la xarxa. Però veure la “Gran Via” madrilenya col·lapsada per cents de fans, era del tot impensable.Una gran catifa vermella plena de fotògrafs i de càmeres de televisió, desenes de dones i uns quants homes, per què no dir-ho, intentat fer-se un buit en la primera línia del camp de batalla. Tot val quan tan sols et separen uns centímetres dels teus ídols i més quan hi havia nenes que havien vingut des de les Canàries tan sols per viure aquell moment.
Entre la multitud i els crits, qualsevol hagués imaginat que alguna estrella de Hollywood estava a punt d'aparèixer, però no. Elles només volien veure el seu “Duque”. Entrada en mà i amb un somriure d'orella a orella, les més afortunades començaven la seva peregrinació feia dins del teatre. Tan sols faltaven uns minuts per a les vuit i mitja quan van començar a arribar els actors. Els més durs de la sèrie han estat els primers en trepitjar la catifa vermella i també els primers però no els últims en pronunciar les paraules més repetides de la nit. Això és al·lucinant!Però això només era el principi, ja que el luxe, el glamour i la bellesa de les 'Supernenas' o “les Spice girls” (com en els últims episodis s’han rebatejat) estaven a punt de fer la seva gran aparició vestides a l'estil més pur de Hollywood.Tanmateix, tots els crits no eren res en comparació amb el que estava a punt d'arribar. Com requeria l'ocasió, davant de la catifa va aparcar una gran limusina: “El duque”, Cata i Jessi van arribar rodejats de centenars de flaixos i crits d'admiració.
Ja dins de la sala, amb la gran pantalla a les seves esquenes i un auditori replet de duquesitas embogides, Miguel Ángel i les noies han aprofitat l'ocasió per agrair al públic i a tot l'equip el gran treball realitzat i tornar a mostrar una vegada més el seu agraïment i felicitat.I ja només faltava una cosa, veure en pantalla gran l'últim capítol de la temporada. La sintonia ha començat les “duquesitas” van aconseguir guardar silenci i no perdre cap detall. Per la resta dels mortals hauran de esperar el dimecres per veure a la tele aquest episodi.
Gràcies a Cristina Navas, reportera de Telecinco, per el resum de la gala.

Related Posts with Thumbnails